آزمون پذيرش دانشجو در مقطع كاردانی رشته فوريتهای پزشكی از ميان كاركنان عملياتی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۱:۲۳ | تعداد بازدید: 1075

دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تربت حیدریه با توجه به مجوز شماره 1939/522/د مورخه 2/11/96 اقدام به برگزاري آزمون پذيرش دانشجو در مقطع كارداني رشته فوريتهاي پزشكي از ميان كاركنان عملياتي (اداري) شاغل در مراكز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي دارد.

شرايط شركت در آزمون:

1- اعتقاد و التزام به مبانی جمهوری اسلامی ایران

2- عدم داشتن سوء پیشینه

3- عدم اعتیاد

4- داشتن دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه و یا دیپلم نظام جدید به انضمام مدارک پیش دانشگاهی

5- داشتن سلامت کامل جسمی و روانی و عدم ابتلا به بیماریهای مزمن، واگیردار و صعب العلاج

6- نداشتن بیماری صرع و هرگونه عارضه روانی

7- بومی بودن (اشتغال در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی تربت حیدریه )

8- سابقه حداقل سه سال کار در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی

9- تایید و موافقت مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه با ثبت نام و ادامه تحصیل متقاضی و همچنین رضایت از نحوه عملکرد متقاضی

10- داوطلبان واجد شرایط مشمول استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر، مطابق ضوابط مندرج در دفترچه شماره یک راهنمای آزمون سراسری می توانند از سهمیه مربوط برای ورود به رشته فوریتهای پزشکی استفاده نماید.

11- از کارکنان قراردادی و شرکتی برای خدمت در مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور معادل سنوات تحصیل تعهد خدمت گرفته می شود. لیکن اگر به هر دلیل تا 6ماه پس از فارغ التحصیلی و انجام طرح لایحه خدمت پیراپزشکان و اعلام آمادگی فارغ التحصیل شرایط بکارگیری در مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور فراهم نشود تعهد مذکور کان لم یکن تلقی خواهد شد.

تذکر مهم: شرط پذيرش دانشجو در دوره مذكور منوط به كسب حداقل 60 % آزمون کتبی و پذیرش در مرحله مصاحبه است.

ب: مدارک لازم که باید داوطلبان علاوه بر داشتن شرایط مذکور در تاريخ تعيين شده به اداره کل امور اموزش دانشگاه ارائه نمايند.به شرح ذیل مي باشد:

2- تصویر آخرین حکم کارگزینی سال جاری ( با عنایت به شرایط ذکر شده در بالا)

3- تصویر شناسنامه یا کارت ملی

4- دو قطعه عکس

5- تصویر دیپلم نظام قدیم متوسطه یا پیش دانشگاهی (نظام جدید)

6- فیش بانکی به مبلغ 100000 ریال معادل ده هزار تومان واریز شده به حساب شماره 2178141773007 تحت عنوان در آمد غیر درمانی دانشگاه به منظور شرکت در آزمون

7-ارائه فرم (تکمیل شده)ثبت نام شرکت در آزمون (لینک فرم مذکور در انتهای صفحه فعال می باشد)

8-ارائه مدرک استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر (برای واجدان شرایط)

یاد آوری می شود: که به مدارک ناقص و یا مدارک افرادی که واجد شرایط نباشند و یا مدارک پس از تاریخ مقرر ارائه شود، هیچگونه ترتیب اثری داده نخواهد شد و مبلغ واریزی به هیچ عنوان مسترد نمی شود. بدیهی است درصورتی که این قبیل افراد در آزمون شرکت کرده و قبول شوند، قبولی آنان باطل و از پذیرش ایشان خودداری می شود.

تاريخ ثبت نام: 10 بهمن لغایت 11 بهمن 96

محل ثبت نام: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، واحد مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی

زمان و محل توزيع كارت ورود به جلسه آزمون:

زمان آزمون : 14 بهمن ساعت 7.30 صبح

آزمون علمی نیز در تاریخ  14 بهمن 1396 و آزمون عملی شامل مصاحبه و تست روانشناسی، آمادگی بدنی و ...) و انجام CPRاز بین پذیرفته شدگان آزمون در همان تاریخ برگزار می گردد.

د: منابع آزمون : اورژانس پیش بیمارستانی پایه - میانی

ه: مکان آزمون : تربت حیدریه – دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ، ساختمان مرکز مهارتهای بالینی