آغاز نام نویسی در شانزدهمین دوره فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۲۸ ۱۴:۲۴ | تعداد بازدید: 790

ثبت نام در شانزدهمین دوره فراخوان جذب عضو هیات علمی در رشته هاي مختلف علوم پايه و باليني دانشگاهها / دانشكده‌هاي علوم پزشكي و موسسات آموزش عالي و پژوهشي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.

لذا  تمامی افراد واجد شرایط دارای دانشنامه تخصصي و فوق تخصصي (و يا گواهي دوره فلوشيپ) در رشته‌هاي باليني و دانشنامه دكتراي تخصصيPh.D) ) و يا مدرك كارشناسي ارشد در رشته‌هاي علوم پايه در صورت دارا بودن سایر  شرایط از 23 آبان سال جاری تا یک ماه قادر به ثبت نام در این فراخوان می باشند.

بر اساس این اطلاعیه اعلام نیاز دانشگاهها/دانشکده های علوم پزشکی باقیمانده متعاقباً اعلام خواهد شد.

همچنین در احتساب امتيازات علمي ، صرفاً به مستندات بارگذاري شده به صورت الكترونيكي در سامانه، توجه می شود.

در این اطلاعیه تاکید شده با توجه به اينكه ممكن است اعلام نيازهاي بارگذاري شده ويرايش شوند از متقاضيان شركت در فراخوان تقاضا مي‌شود اطلاعات را تا به روز رساني نهايي دنبال نموده و در صورت تمايل اولويت‌هاي انتخابي را ويرايش نمايند.

افراد واجد شرایط برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به لینک زیرمراجعه فرمایند.