اصلاحیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه - بروز شده ۱4 بهمن

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ۱۰:۵۷ | تعداد بازدید: 289

ضمن تبریک موفقیت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه، به اطلاع می رساند ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان صرفا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه  مورخ 15 و 16 بهمن ماه جاری صورت خواهد پذیرفت. لذا خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوری خارج از زمان های تعیین شده جدا خودداری فرمایید.

آدرس: تربت حیدریه. خیابان رازی. دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری:

• اصل دانشنامه و يا گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلي ( کاردانی ) بانضمام يك برگ كپي
  • اصل ریزنمرات مقطع قبلی بانضمام يك برگ كپي
  • اصل شناسنامه و دو برگ تصویر از تمام صفحات آن
  • اصل كارت ملي و دو برگ تصویر پشت و روی کارت ملی
  • مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را مشخص مي كند (كارت پايان خدمت، معافيت دائم ، نظامی و... )
  • 12 قطعه عكس 4*3
  • ارائه گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی
  • مجوز ادامه تحصیل و یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
  • اصل حکم مرخصی سالانه جهت کارمندان دولت یا ارائه موافقت نامه رسمی و بدون قيد و شرط وزارتخانه یا بالاترین مقام مسئول سازمان متبوع مبني بر موافقت با ثبت نام و ادامه تحصيل
  • نامه رسمی از اداره طرح مبنی بر پایان و یا توقف طرح مقطع کاردانی
  • با توجه به لزوم اسکن مدارک ثبت نامی ، خواهشمند است نسبت به اسکن مدارک ذکر شده در بالا روی CD اقدام نمایید. ضمنا لزوما اسکن هرکدام از مدارک حداکثر 100 کیلوبایت و به صورت کاملا خوانا و واضح باشد.

مدارک لازم جهت صدور وضعیت نظام وظیفه:

• اصل شناسنامه به همراه یک برگ کپی از تمام صفحات
  • اصل کارت ملی به همراه یک برگ کپی
  • اصل کارت پایان خدمت به همراه یک برگ کپی
  • يك برگ كپي از اصل مدرک یا گواهي نامه موقت مقطع قبلی
  • فرم شماره 4 مبنی بر ابطال معافیت تحصیلی دوره کاردانی

*** تذکرات مهم

1. عدم مراجعه در تاریخ های مذکور به منزله انصراف تلقی می گردد .
  2. درصورت وجود نقص در مدارک خواسته شده، تشکیل پرونده صورت نخواهد گرفت.
  3. با توجه به اینکه پس از ثبت نام دانشجو ممکن است در دوران تحصیل به تصویر مدارک خود نیاز داشته باشد توصيه مي شود حداقل يك نسخه كپي از كليه مدارك تحويلي به آموزش دانشگاه را نزد خود نگهدارند .
  4. ثبت نام از پذیرفته شدگان فقط بر اساس برنامه اعلام شده و با حضور خود فرد و با ارائه اصل شناسنامه و اصل کارت ملی انجام می گردد.
  5. ثبت نام نهایی پذیرفته شده پس از دریافت مدارک و بررسی و تایید از سوی آموزش دانشگاه انجام خواهد شد. بدیهی است در هر زمان که آموزش دانشگاه، طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 1398 و دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور ، ثبت نام دانشجو را "غیر مجاز" تشخیص دهد فورا از ادامه تحصیل فرد در هر مرحله ای از تحصیل جلوگیری بعمل خواهد آمد.
  6. ادامه تحصیل به طور همزمان وبه هر شکل در تمام دانشگاه ها مجاز نمی باشد. در صورت تایید چنین موردی، از ادامه تحصیل  دانشجو در هر مرحله ای جلوگیری بعمل می آید.

نوع اطلاعیه