نحوه ادامه فعالیتهای آموزشی دانشجویان - اعلام برنامه کارآموزی - ویرایش شده ۱2 خرداد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۱۰ ۰۷:۵۱ | تعداد بازدید: 646

قابل توجه دانشجویان محترم

بر اساس دستور معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشکده های زیر پوشش دانشگاه های علوم پزشکی از تاریخ 17 خرداد 99 بازگشایی خواهد شد.

در خصوص نحوه ادامه فعالیتهای آموزشی دانشجویان و امکان حضور  در دانشگاه و خوابگاه ، موارد ذیل جهت اطلاع و اقدام لازم اعلام می گردد :

1. تشکیل کلاسهای عملی، آزمایشگاهی و کارآموزیها  طبق برنامه اعلام شده به صورت حضوری خواهد بود و برنامه ریزی های لازم در این زمینه (با اولویت شروع کارآموزیها برای دانشجویان سال آخر به شرح ذیل) انجام شده است . برنامه کارآموزی ها از طریق لینک های زیر قایل دریافت می باشد.

دانشکده بهداشت

دانشکده پرستاری مامایی

دانشکده پیراپزشکی

• هوشبری ترم 8
  • مامایی ترم 8
  • پرستاری ترم 7
  • اتاق عمل ترم 7
  • بهداشت عمومی ترم 8
  • فناوری اطلاعات سلامت ترم 8
  • علوم آزمایشگاهی ترم 7

2- در زمان حضور دانشجویان در خوابگاه، کلاس های عملی، آزمایشگاه ها و کارآموزیها مطابق با پروتکلهای بهداشتی تجهیزات حفاظت فردی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

3- تمامی دانشجویان می بایست قبل از حضور در دانشگاه و خوابگاه با مراجعه به مرکز بهداشت شهرستان محل سکونت خود گواهی سلامت با تایید ( مهر و امضا ) پزشک مرکز دریافت کنند و جهت پذیرش در خوابگاه و بخشها به همراه خود بیاورند. فرمت این گواهی می تواند برگرفته از گواهی سلامت صادر شده برای مسافران باشد. بدیهی است پذیرش دانشجویان بدون گواهی سلامت امکان پذیر نخواهد بود. صدور گواهی سلامت حتما موکول به انجام آزمایش نیست. بررسی علائم بالینی، شرح حال در مورد سابقه ابتلاء نزدیکان و افراد مرتبط درون و بیرون خانواده در روزهای اخیر و در صورت ضرورت آزمایش می تواند ملاک صدور گواهی باشد. دانشجویانی که از مراکز با شدت آلودگی بالا بر می­گردند انجام تست الزامی می باشد. در مورد کسانی که در اعضای خانواده یا نزدیکانشان مورد بیماری، مرگ، ترخیصی و مشکوک وجود دارد، قبل از بررسی کامل نباید گواهی سلامت صادر شود. در مورد افرادی که مشکوک هستند براساس پروتکل رفتار خواهد شد و از حضور آنها در دانشگاه جلوگیری می گردد.

4- به منظور کاهش حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه تمامی دروس نظری  فقط به صورت مجازی و از طریق نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی (نوید) ارائه می شود.

5- زمان پایان ارائه دروس نظری در سامانه نوید در تاریخ 23 خرداد 99 خواهد بود ولی برای اتمام دروس عملی و کارآموزیها ترم جاری تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

6- بر اساس برنامه ریزی تمامی امتحانات دانشجویان به صورت حضوری برگزار خواهد شد. زمان برگزاری امتحانات نیز در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود.

7- امکان حذف یک یا چند درس بدون توجه به لزوم رعایت حداقل واحد های انتخابی و یا کل ترم با درخواست دانشجو تا حداکثر یک هفته قبل از شروع امتحانات پایان ترم بلامانع بوده و در این صورت ترم مذکور جزو سنوات مجاز تحصیلی دانشجو محسوب نمی گردد.

8- دانشجویان سال آخر پرستاری و علوم آزمایشگاهی که به‌صورت داوطلبانه در بیمارستان‌ها و مراکز تشخیصی منتخب خدمت نمایند، به پیشنهاد رئیس بخش و تائید مدیر گروه، هریک ماه خدمت ایشان با ضریب سه پنجم، به‌عنوان انجام طرح موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان محسوب و از دوره خدمت آنان پس از پایان تحصیل کسرخواهد شد. در خصوص دانشجویان پرستاری به ازای ساعات حضور در بالین از ساعات کارورزی در عرصه دانشجویان کسر خواهد شد.

9- با توجه به ضرورت کاهش جابجایی دانشجویان و همچنین اهمیت کاهش حضور دانشجویان در خوابگاهها، دانشجویان متقاضی می توانند با اخذ معرفی نامه از دانشگاه مبدا، کارآموزی در بخشهای بالینی (به غیر از کارورزی) را در دانشگاه محل اقامت خود بگذرانند و گواهی انجام کارآموزی را در پایان دوره به دانشگاه مبدا ارائه نمایند. دانشجویان رشته های بهداشت، فناوری اطلاعات سلامت و علوم آزمایشگاهی در صورت تمایل می توانند با دریافت معرفی نامه کارورزی خود را در دانشگاههای محل اقامت خود انجام دهند.

نوع اطلاعیه