اطلاعیه مهم در خصوص انتخاب واحد و دروس این ترم دانشجویان جدید الورود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ۲۱:۲۷ | تعداد بازدید: 1154

قابل توجه دانشجویان جدید الورود

انتخاب واحد ترم یک دانشجویان ورودی مهر ماه 99 به صورت سیستمی توسط آموزش دانشگاه انجام گرفته است بنابراین جهت ورود به سامانه سما (انتخاب واحد، حذف و اضافه، مشاهده نمرات و ...) و مشاهده لیست دروس این ترم خود، اطلاعیه راهنمای سامانه سما برای دانشجویان جدید الورود را مطالعه نمایید.

همچنین به زودی نحوه ورود به سامانه های آموزش مجازی دانشگاه و  راهنمای مشاهده درس ها (مشاهده فایل های و محتوای درسی، آزمون، تکلیف و ...) اطلاع رسانی خواهد شد.

یروز شده 30 آبان:

نحوه ورود به سامانه آموزش مجازی نوید جهت مشاهده درس ها (مشاهده فایل های و محتوای درسی، آزمون، تکلیف و ...) در سایت معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری قرار گرفت.  برای مشاهده اطلاعیه کلیک نمایید

از این پس دانشجویان گرامی جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه ها سایت های زیر را حتما دنبال نمایند:

وبسایت معاونت آموزش و تحقیقات و فناوری ( اطلاعیه های آموزشی، پژوهشی)

وبسایت دانشکده بهداشت (رشته های بهداشت عمومی، بهداشت محیط )

وبسایت دانشکده پرستاری و مامایی (رشته های پرستاری، مامایی، اتاق عمل)

وبسایت دانشکده پیراپزشکی (رشته های هوشبری، پرتوشناسی، فوریت پزشکی، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمابشگاهی)

وبسایت معاونت دانشجویی و فرهنگی (اطلاعیه در خصوص امور تغذیه، خوابگاه، امور رفاهی و فرهنگی)

صفحه دانشجویان (جهت دسترسی سریع به سامانه ها و ...)

وبسایت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه (اطلاعیه های عمومی دانشگاه)

نوع اطلاعیه