اعلام زمانبندی ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز فوریت های پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ ۲۰:۰۰ | تعداد بازدید: 397

ضمن تبریک قبولی در این دانشگاه به اطلاع می رساند ثبت نام در دو مرحله اینترنتی و حضوری صورت خواهد پذیرفت.

تذکر مهم: لطفا تا زمان اتمام ثبت نام این صفحه را جهت اطلاع از آخرین تغییرات پیگیری نمایید.

ثبت نام اینترنتی

زمان ثبت نام اینترنتی از ساعت 8 صبح  23/11/96 لغایت ساعت 12 شب 24/11/96 می باشد.

لینک ثبت نام اینترنتی

نکات مهم ثبت نام اینترنتی:

- در صفحه ثبت نام اینترنتی نوع کاربری را بر روی دانشجوی جدید الورود قرار دهید

- نام کاربری کد ملی و رمز عبور شماره داوطلبی می باشد

- جهت ثبت نام اینترنتی حتما از مرورگرهای به روز گوگل کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.

فایل های اسکن شده باید واضح و خوانا و دارای حجم مناسب باشد در غیر این صورت سیستم امکان بارگذاری به شمارا نخواهد داد

- دانشجویانی که با چاپ کد رهگیری مشکل دارند از روش زیر اقدام به چاپ کد رهگیری نمایند:

چاپ کد رهگیری
مطابق شکل، در صفحه چاپ کد رهگیری، به جای دستور پرینت، صفحه را از طریق دکمه ذخیره سازی و گزینه Adobe Acrobat به صورت pdf بر روی کامپیوتر ذخیره نموده، سپس اقدام به چاپ  فایل pdf نمایید. در صورتی که با دانلود فایل pdf مشکل دارید نرم افزار download manager خود را غیر فعال نمایید.

ثبت نام حضوری

زمان ثبت نام حضوری  روز چهارشنبه مورخ 25/11/96 از ساعت 8 الی 13 می باشد

محل ثبت نام حضوری

آدرس: تربت حیدریه. خیابان رازی. دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه (مشاهده محل ثبت نام بر روی نقشه)

جهت مشاهده مدارک مورد نیاز در زمان ثبت نام حضوری به آدرس http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=5459 مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز امور مشمولین:

مشمول (افرادی که به خدمت  سربازی نرفته اند )

1: برگ اعزام به خدمت (در صورتی که تاریخ اعزام بعد از تاریخ ثبت نام باشد)

2: اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحات) و کارت ملی

3: برگ لغو معافیت تحصیلی (در صورت انصراف از دانشگاه قبلی)

4: عکس 4*3(1قطعه )

5: اسکن عکس تمام رخ و پشت سفید دانشجو

6: اصل و کپی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

7: فرم شماره 3یا 4 مبنی برپایان معافیت تحصیلی دانش آموزی از دبیرستان یا مرکز پیش دانشگاهی محل تحصیل

8: در صورت اشتغال به تحصیل در نیمسال اول 95-94 در دانشگاههای دیگر همراه داشتن گواهی اشتغال به تحصیل

غیر مشمول:

1: اصل وکپی پایان خدمت یا معافیت (دائم- پزشکی- موارد خاص و...)

2: گواهی اشتغال به خدمت (برای شاغلین نیروهای مسلح)

زمان ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد بنابراین پذیرفته شدگان در زمان های اعلام شده مراحل ثبت نام خود را انجام دهند.

پذیرفته شدگان گرامی می توانند سوالات و مشکلات به وجود آمده را با شماره های زیر مطرح نمایند:

مدیریت آموزش (ثبت نام اینترنتی و حضوری و ..):  05152228023

مدیریت دانشجویی (امور رفاهی):  05152246032