اعلام زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام از پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط - توضیحات در خصوص شماره داوطلبی در 30 مهر

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۹ ۰۷:۵۴ | تعداد بازدید: 911

ضمن تبریک موفقیت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته، به اطلاع می رساند با توجه به شیوع بیماری کرونا و با استناد به نامه شماره 3348/500/د مورخ 99/07/15 وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان به صورت اینترنتی و غیرحضوری صورت خواهد پذیرفت. لذا خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوری جهت ثبت نام جدا خودداری فرمایید.

تذکر مهم: لطفا تا زمان اتمام ثبت نام این صفحه را جهت اطلاع از آخرین تغییرات پیگیری نمایید.

نوع ثبت نام

گروه های داوطلبین

تاریخ

ساعت

ثبت نام اینترنتی

کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط

29 مهر 99 لغایت 3 آبان 99

نکته مهم:

دانشجویان گرامی توجه نمایند از 48 ساعت بعد از تکمیل ثبت نام اینترنتی نسبت به مراجعه مجدد به سامانه جهت رفع اشکالات نواقص ثبت نام که در سامانه برای آن ها مشخص شده است اقدام نمایند.

(قبل از کلیک حتما توضیحات زیر را مطالعه نمایید) جهت ثبت نام اینترنتی کلیک نمایید

نکته مهم در خصوص شماره داوطلبی:

با توجه به تماس های مکرر پذیرفته شدگان مبنی بر در دسترس نبودن کد داوطلبی جهت انجام ثبت نام اینترنتی ، خواهشمند است جهت دریافت کد داوطلبی ، شخصا و با ارائه مشخصات کامل شناسنامه ای با شماره 05152228023 ( آقای حتاب و یا خانم وزیری پور ) تماس حاصل نمایید.

نکات مهم ثبت نام اینترنتی:

- اسکن مدارک کاملا واضح  باشد در غیر اینصورت تایید ثبت نام شما امکان پذیر نخواهد بود و تصاویر باید دوباره بارگذاری گردد.

- حجم هریک از فایل های ارسالی نباید از 300 کیلو بایت بیشتر باشد.

در صفحه ثبت نام اینترنتی نوع کاربری را بر روی دانشجویان جدید الورود قرار دهید.

- نام کاربری کد ملی و رمز عبور شماره داوطلبی می باشد

- جهت ثبت نام اینترنتی حتما از مرورگرهای به روز گوگل کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی (جهت دریافت فرم ها بر روی عنوان فرم کلیک نمایید):

مراحل تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی و نحوه ارسال به دانشگاه:

1. دریافت و تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی یا تعهد نامه نظام وظیفه (درج اطلاعات در فرم به صورت تایپ شده صورت گیرد )
  2. الصاق عکس به فرم درخواست معافیت تحصیلی
  3. اسکن و ارسال فرم فوق از طریق ایمیل به آدرس education@thums.ac.ir - (تاییدیه دریافت ایمیل شما حداکثر 1 روز کاری  بعد برای ایمیل شما ارسال خواهد شد)
  4. دریافت فرم امضا شده از طریق ایمیل فوق توسط دانشجو ( حداکثر 72 ساعت بعد برای ایمیل شما ارسال خواهد شد)
  5. ضمیمه کردن آخرین مدرک تحصیلی ( مدرک تحصیلی مقطع کاردانی) و مراجعه به دفاتر پلیس + 10
  6. اسکن و ارسال فرم معافیت تحصیلی دریافتی از پلیس +10 به آدرس education@thums.ac.ir (تاییدیه دریافت ایمیل شما حداکثر 1 روز کاری  بعد برای ایمیل شما ارسال خواهد شد)

درخصوص پذیرفته شدگانی که تاریخ فراغت از تحصیل دوره کاردانی آنها پایان بهمن سال 98 می باشد ،فقط ملزم به تکمیل فرم تعهد نظام وظیفه می باشند.

*** تذکرات مهم

1. کلیه داوطلبان ملزم به انجام ثبت نام اینترنتی می باشند.
  2. دریافت کد رهگیری در زمان ثبت نام اینترنتی به منزله تکمیل فرآیند ثبت نام می باشد.
  3. عدم ثبت نام اینترنتی در زمان تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل بوده و ثبت نام دانشجو کان لم یکن تلقی می گردد.
  4. اصل مدارک تحصیلی و فرم های ثبت نامی را تازمان تحویل به دانشگاه نزد خود نگه دارید.
  5. از ارسال اصل کلیه مدارک تحصیلی و ثبت نامی به دانشگاه خودداری نمایید.
  6. ثبت نام دانشجو تا زمان تحویل اصل مدارک تحصیلی به صورت مشروط می باشد .
  7. ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان پس از دریافت مدارک و بررسی و تایید از سوی آموزش دانشگاه انجام خواهد شد. بدیهی است، طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 1399 و دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور ، در هر زمان از تحصیل واحد امور آموزشی دانشگاه ، ثبت نام دانشجو را "غیر مجاز" تشخیص دهد فورا از ادامه تحصیل فرد در هر مرحله ای از تحصیل جلوگیری بعمل خواهد آمد.
  8. در صورت محرز شدن عدم صحت اطلاعات درج شده در فرم ها و یا مدارک ثبت نامی در هر زمان از تحصیل ، ثبت نام دانشجو لغو می گردد.
  9. پذیرفته شدگان ملزم به تکمیل و تایید صحت امضا در فرم تعهد محضری در یکی از دفاتر اسناد رسمی شهر خود می باشند.فرم مذکور بدون شماره ، تاریخ  و مهر دفاتر اسناد رسمی فاقد ارزش و اعتبار می باشد.
  10. ادامه تحصیل به طور همزمان وبه هر شکل در تمام دانشگاه ها مجاز نمی باشد. در صورت تایید چنین موردی، از ادامه تحصیل  دانشجو در هر مرحله ای جلوگیری بعمل می آید.

***در صورت بروز هرگونه مشکل و یا سوال در مراحل ثبت نام صرفا با شماره 05152228023 -واحد آموزش و تحصیلات  تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه - در تماس باشید.

نوع اطلاعیه
اطلاعیه