برنامه زمانبندی مصاحبه رشته فوریت های پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۱۶ ۱۴:۲۵ | تعداد بازدید: 1260

قابل توجه پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سال99

برنامه زمانبندی مراحل مصاحبه و معاینه معرفی شدگان این دانشگاه بدین شرح اعلام می گردد :

زمان آزمون:روزهای دوشنبه و سه شنبه موخه 21و 22 مهرماه می باشد،خواشمند است داوطلبان براساس برنامه زمانبندی شده به شرح ذیل جهت انجام مصاحبه از ساعت 8 صبح مراجعه نمایند .

روزاول:

دوشنبه  21/07/1399

آقایان بر اساس حروف فامیلی الف تا ع

روز دوم

سه شنبه  22/07/1399

آقایان براساس حروف غ تا ی

کلیه پذیرفته شدگان خانم

محل آزمون: تربت حیدریه ،خیابان سردار سلیمانی (فردوسی شمالی) ،خیابان رازی،دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت گزینش:

• داشتن سلامت کامل جسمانی و عدم ابتلا به بیماری های مزمن،واگیر و صعب العلاج مانند فشارخون،آسم،نارسایی کلیه، بیماریهای پیشرفته قلبی
  • نداشتن صرع و هیچگونه عوارض روانی
  • نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلتی بخصوص در اندامها و عدم استفاده از اندام مصنوعی
  • نداشتن اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر
  • داشتن قدرت تکلم طبیعی
  • داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل
  • حداقل قد در اقایان از170 و خانم ها 165 می باشد
  • حداکثر سن24 سال با احتساب سربازی 26 سال برای آقایان
  • آمادگی انجام تمرینات ورزشی

مدارک مورد نیاز:

• اصل شناسنامه و 2سری کپی از تمام صفحات
  • اصل کارت ملی و 2سری کپی آن
  • 6قطعه عکس تمام رخ پشت نویسی شده
  • اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی و تصاویر آن (داوطلبان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی)
  • اصل ریز نمرات دیپلم پیش دانشگاهی و تصاویر آن (داوطلبان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی)
  • اصل مدرک یا گواهی پایان وقت تحصیلات دوره دوم متوسطه و تصایر ان (داوطلبان نظام آموزشی جدید)
  • اصل گواهینامه رانندگی (در صورت داشتن) و تصویر آن
  • اصل و کپی مدارک مربوط به فعالیت های فرهنگی،ورزشی،امدادگری و...

نکات:

1. همراه داشتن کفش و لباس ورزشی الزامیست

2.با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرروت رعایت پروتکل های بهداشتی حتی الامکان داوطلب شخصا و بدون همراه و یا با کمترین همراه مراجعه نماید.داشتن ماسک برای داوطلب الزامی می باشد.

3. دانشگاه هیچ گونه  تعهدی در قبال اسکان داوطلب برعهده ندارد.

4. عدم حضور در جلسه مصاحبه به منزله انصراف از گزینش در رشته فوریتهای پزشکی می باشد

5. داوطلبین که در یکی از رشته های متمرکز کنکور پذیرفته شده و در مصاحبه شرکت نموده و پذیرفته شوند. قبولی آنها در رشته متمرکز لغو می گردد و اجازه ادامه تحصیل در آن رشته را نخواهند داشت.

6. کلیه شرکت کنندگان در جلسه مصاحبه ، معاینه و  آمادگی جسمانی که شرایط پذیرش را داشته باشند برای گزینش نهایی به سازمان سنجش معرفی می گردند. واسامی نهایی توسط سازمان سنجش اعلام می گردد.

نوع اطلاعیه