تمدید مهلت ثبت نام پذيرش و بکارگيري نيروي شرکت تعاوني خدمات بهداشتي درماني حکيم طب تربت حيدريه (مشاغل کارشناسي - آبان ماه ۱398)”

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۲۳ ۱۲:۱۲ | تعداد بازدید: 591

" قابل توجه متقاضيان شرکت در آزمون پذيرش و بکارگيري نيروي شرکت تعاوني خدمات بهداشتي درماني حکيم طب تربت حيدريه (مشاغل کارشناسي - آبان ماه 1398)”

به اطلاع متقاضيان شرکت در آزمون پذيرش و بکارگيري نيروي شرکت تعاوني خدمات بهداشتي درماني حکيم طب تربت حيدريه مي رساند مهلت ثبت نام در اين فراخوان تا تاريخ 98/7/26 تمديد گرديد .

متقاضيان محترم مي توانند تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 98/7/26 با ورود به سايت سامانه جذب نيروي انساني دانشگاه علوم پزشکي تربت حيدريه نسبت به ثبت نام در اين فراخوان اقدام نمايند .

ضمناً متقاضيان موظفند جهت آگاهي از اخبار و اطلاعيه هاي بعدي، حداقل هر روز يکبار به سامانه جذب نيروي انساني دانشگاه مراجعه نمايند .