تمدید زمان ثبت نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۰ ۱۲:۳۸ | تعداد بازدید: 1162

ضمن تبریک موفقیت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته، به اطلاع می رساند با توجه به شیوع بیماری کرونا،  ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان به صورت اینترنتی و غیرحضوری صورت خواهد پذیرفت. لذا خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوری جهت ثبت نام جدا خودداری فرمایید. همچنین شایان ذکر است مهلت ثبت‌نام شده به‌هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد.

نوع ثبت نام

گروه های داوطلبین

تاریخ

ساعت

ثبت نام اینترنتی

کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط

20 مهر لغایت 21 مهر 1400

جهت ثبت نام اینترنتی کلیک نمایید.

لطفا تا اتمام  ثبت نام اینترنتی جهت اطلاع از آخرین تغییرات این صفحه را دنبال نمایید

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

1. فایل اسکن شده اصل مدرک دانشنامه یا گواهی موقت و يا گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلي
  2. فایل اسکن شده اصل شناسنامه
  3. فایل اسکن شده اصل كارت ملي
  4. فایل اسکن شده مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را مشخص مي كند (كارت پايان خدمت، کارت معافیت و...)
  5. فایل اسکن شده عكس
  6. فایل اسکن شده گواهی انجام طرح نیروی انسانی یا گواهی معافیت از آن
  7. اصل حکم مرخصی سالانه جهت کارمندان دولت یا ارائه موافقت نامه رسمی و بدون قيد و شرط سازمان متبوع مبني بر موافقت با ثبت نام و ادامه تحصيل
  8. فرم تکمیل شده شماره 1 و 2 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان )
  9. فرم تکمیل شده شماره 3 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان فارغ االتحصیل وزارت بهداشت)
  10. فرم تکمیل شده شماره 4 (تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان فارغ االتحصیل وزارت علوم)
  11. فرم تکمیل شده شماره  5 (تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان)
  12. فرم تکمیل شده شماره 6 (تکمیل شده توسط کلیه پذیرفته شدگانی که رشته قبولی کارشناسی ناپیوسته نامتناسب با رشته فارغ التحصیلی کاردانی آنها می باشد)
  13. فرم تکمیل شده شماره 7 ( مخصوص پذيرفته شدگانی که تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهی نشده اند)

مراحل تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی و نحوه ارسال به دانشگاه:

کلیه مشمولین نظام وظیفه و متقاضی دریافت معافیت تحصیلی موظف به مراجعه به آدرس VAZIFEH.POLICE.IR  و مشاهده فیلم آموزشی جهت ثبت دریافت معافیت تحصیلی می باشند. اکیدا توصیه می گردد مشمولین الزاما فیلم آموزشی را مشاهده و سپس اقدام به ثبت درخواست معافیت تحصیلی خود در سامانه نمایند. در صورت بروز هرگونه مشکل در سامانه نسبت به انجام مراحل ذیل اقدام نمایند.

1. دریافت و تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی یا تعهد نامه نظام وظیفه (درج اطلاعات در فرم به صورت تایپ شده صورت گیرد )
  2. الصاق عکس به فرم درخواست معافیت تحصیلی
  3. اسکن و ارسال فرم فوق به آدرس education@thums.ac.ir
  4. دریافت فرم امضا شده از طریق ایمیل فوق توسط دانشجو ( حداکثر 72 ساعت پس از ارسال )
  5. ضمیمه کردن آخرین مدرک تحصیلی ( مدرک تحصیلی مقطع کاردانی) و مراجعه به دفاتر پلیس + 10
  6. اسکن و ارسال فرم معافیت تحصیلی دریافتی از پلیس +10 به آدرس education@thums.ac.ir
  1. درخصوص پذیرفته شدگانی که تاریخ فراغت از تحصیل دوره کاردانی آنها پایان بهمن سال 99 می باشد ،فقط ملزم به تکمیل فرم تعهد نظام وظیفه می باشند .

*** تذکرات مهم

1. کلیه داوطلبان ملزم به انجام ثبت نام اینترنتی می باشند.
  2. کلیه پذیرفته شدگان پس از تکمیل شدن فرایند ثبت نام 48 تا 72 ساعت بعد ملزم به بررسی مجدد صفحه ثبت نامی خود می باشند صحت ثبت نام تنها در صورتی مورد تایید است که تمامی ایکن های ثبت نامی از طرف دانشگاه مورد پذیرش  قرار گرفته باشد(رنگ سبز) و داوطلب پیام ثبت نام شما مورد تایید است را دریافت کرده باشد.
  3. عدم ثبت نام اینترنتی در زمان تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل بوده و ثبت نام دانشجو کان لم یکن تلقی می گردد.
  4. کپی کلیه مدارک ( اشاره شده در ثبت نام اینترنتی ) و اصل فرم های ثبت نامی را بعد از تایید ثبت نام اینترنتی به آدرس تربت حیدریه ، خیابان فردوسی شمالی ، خیابان رازی ، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  و کد پستی  9519633787 ارسال نمایید.
  5. ثبت نام دانشجو تا زمان تحویل مدارک تحصیلی به صورت مشروط می باشد .
  6. ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان پس از دریافت مدارک و بررسی و تایید از سوی آموزش دانشگاه انجام خواهد شد. بدیهی است، طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 1400 و دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور ، در هر زمان از تحصیل واحد امور آموزشی دانشگاه ، ثبت نام دانشجو را "غیر مجاز" تشخیص دهد فورا از ادامه تحصیل فرد در هر مرحله ای از تحصیل جلوگیری بعمل خواهد آمد.
  7. در صورت محرز شدن عدم صحت اطلاعات درج شده در فرم ها و یا مدارک ثبت نامی در هر زمان از تحصیل ، ثبت نام دانشجو لغو می گردد.
  8. ادامه تحصیل به طور همزمان وبه هر شکل در تمام دانشگاه ها مجاز نمی باشد. در صورت تایید چنین موردی، از ادامه تحصیل  دانشجو در هر مرحله ای جلوگیری بعمل می آید.

کارشناسان مربوطه جهت پاسخگویی به سوالات:

امور مربوط به فارغ‌التحصیلان و ثبت‌نام: خانم وزیری پور

امور مربوط به صدور مدرک: خانم عارفی