زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام اینترنتی و حضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط

کد مطلب: | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۰۵ ۰۷:۴۴ | تعداد بازدید: ۴۱۴

ضمن تبریک موفقیت در آزمون سراسری و ورود به عرصه دانشگاه، به اطلاع می رساند ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان مطابق جدول زمان بندی شده ذیل صورت خواهد پذیرفت. لذا خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوری خارج از زمان های تعیین شده جدا خودداری فرمایید.

تذکر مهم: لطفا تا زمان اتمام ثبت نام این صفحه را جهت اطلاع از آخرین تغییرات پیگیری نمایید.

*** کلیه داوطلبین ملزم به انجام ثبت نام اینترنتی بوده و ثبت نام حضوری فقط در زمان اعلام شده و با ارائه کد رهگیری امکان پذیر می باشد.

نوع ثبت نام

گروه های داوطلبین

تاریخ

ساعت

ثبت نام اینترنتی

کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط

5 مهر لغایت 11 مهر 96

ثبت نام حضوری

کارشناسی ناپیوسته بهداشت محیط

چهارشنبه 12 مهر 96

ثبت نام اینترنتی:

جهت ثبت نام اینترنتی کلیک نمایید

نکات مهم ثبت نام اینترنتی:

- در صفحه ثبت نام اینترنتی نوع کاربری را بر روی دانشجوی جدید الورود قرار دهید

- نام کاربری کد ملی و رمز عبور شماره داوطلبی می باشد

- جهت ثبت نام اینترنتی حتما از مرورگرهای به روز گوگل کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.

- دانشجویانی که با چاپ کد رهگیری مشکل دارند از روش زیر اقدام به چاپ کد رهگیری نمایند:

مشکل در دستور چاپ کد رهگیری
مطابق شکل، در صفحه چاپ کد رهگیری، به جای دستور پرینت، صفحه را از طریق دکمه ذخیره سازی و گزینه Adobe Acrobat به صورت pdf بر روی کامپیوتر ذخیره نموده، سپس اقدام به چاپ  فایل pdf نمایید. در صورتی که با دانلود فایل pdf مشکل دارید نرم افزار download manager خود را غیر فعال نمایید.

محل ثبت نام حضوری

آدرس: تربت حیدریه. خیابان رازی. دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه (مشاهده محل ثبت نام بر روی نقشه)

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

*(فایل های اسکن شده باید واضح و خوانا و دارای حجم مناسب باشد در غیر این صورت سیستم امکان بارگذاری به شمارا نخواهد داد)*

1. فایل اسکن شده اصل مدرک دانشنامه و يا گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلي
  2. فایل اسکن شده اصل شناسنامه
  3. فایل اسکن شده اصل كارت ملي
  4. فایل اسکن شده مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را مشخص مي كند (كارت پايان خدمت، معافيت دانش آموزی ، نظامی و...)
  5. فایل اسکن شده عكس

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری:

• اصل دانشنامه و يا گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلي ( کاردانی ) بانضمام يك برگ كپي
  • اصل ریزنمرات مقطع قبلی بانضمام يك برگ كپي
  • اصل شناسنامه و دو برگ تصویر از تمام صفحات آن
  • اصل كارت ملي و دو برگ تصویر پشت و روی کارت ملی
  • مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را مشخص مي كند (كارت پايان خدمت، معافيت دائم ، نظامی و... )
  • 12 قطعه عكس 4*3
  • ارائه گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی
  • مجوز ادامه تحصیل و یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
  • اصل حکم مرخصی سالانه جهت کارمندان دولت یا ارائه موافقت نامه رسمی و بدون قيد و شرط وزارتخانه یا بالاترین مقام مسئول سازمان متبوع مبني بر موافقت با ثبت نام و ادامه تحصيل
  • موافقتنامه رسمی از محل خدمت مبنی بر عدم همزمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی
  • تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
  • حکم کارگزینی و فرم موافقتنامه کتبی از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمی یا پیمانی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل آنان
  • فرم تکمیل شده شماره 1 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان )
  • فرم تکمیل شده شماره 2 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان )
  • فرم تکمیل شده شماره 3 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان فارغ االتحصیل وزارت بهداشت)
  • فرم تکمیل شده شماره 4 (تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان فارغ االتحصیل وزارت علوم)
  • فرم تکمیل شده شماره 5 (تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان)
  • فرم تکمیل شده شماره 7 ( مخصوص پذيرفته شدگانی که تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهی نشده اند)
  • کد رهگیری ثبت نام اینترنتی

دریافت فایل

1. فرم تکمیل شده شماره 1 و 2 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان )
  2. فرم تکمیل شده شماره 3 ( تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان فارغ االتحصیل وزارت بهداشت) و فرم شماره 4 (تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان فارغ االتحصیل وزارت علوم)
  3. فرم تکمیل شده شماره 5 (تكميل شده توسط كليه پذيرفته شدگان)
  4. فرم تکمیل شده شماره 7 ( مخصوص پذيرفته شدگانی که تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهی نشده اند)

مدارک لازم جهت صدور وضعیت نظام وظیفه:

• اصل شناسنامه به همراه یک برگ کپی از تمام صفحات
  • اصل کارت ملی به همراه یک برگ کپی
  • اصل کارت پایان خدمت به همراه یک برگ کپی
  • يك برگ كپي از اصل مدرک یا گواهي نامه موقت مقطع قبلی
  • عکس یک قطعه 4*3

*** تذکرات مهم

1. عدم مراجعه در تاریخ های مذکور به منزله انصراف تلقی می گردد .
  2. درصورت وجود نقص در مدارک خواسته شده، تشکیل پرونده صورت نخواهد گرفت.
  3. با توجه به اینکه پس از ثبت نام دانشجو ممکن است در دوران تحصیل به تصویر مدارک خود نیاز داشته باشد توصيه مي شود حداقل يك نسخه كپي از كليه مدارك تحويلي به آموزش دانشگاه را نزد خود نگهدارند .
  4. ثبت نام از پذیرفته شدگان فقط بر اساس برنامه اعلام شده و با حضور خود فرد و با ارائه اصل شناسنامه و اصل کارت ملی انجام می گردد. در صورتیکه ثبت نام اینترنتی انجام نشده باشد، تحویل مدارک و تشکیل پرونده امکان پذیر نمی باشد.
  5. ثبت نام نهایی پذیرفته شده پس از دریافت مدارک و بررسی و تایید از سوی آموزش دانشگاه انجام خواهد شد. بدیهی است در هر زمان که آموزش دانشگاه، طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 1396 و دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور ، ثبت نام دانشجو را "غیر مجاز" تشخیص دهد فورا از ادامه تحصیل فرد در هر مرحله ای از تحصیل جلوگیری بعمل خواهد آمد.
  6. ادامه تحصیل به طور همزمان وبه هر شکل در تمام دانشگاه ها مجاز نمی باشد. در صورت تایید چنین موردی، از ادامه تحصیل دانشجو در هر مرحله ای جلوگیری بعمل می آید.

مدارک مورد نیاز امور دانشجویی و امور فرهنگی

پذیرفته شدگان گرامی می توانند سوالات و مشکلات به وجود آمده را با شماره های زیر مطرح نمایند:

مدیریت آموزش (ثبت نام اینترنتی و حضوری و ..):  05152228023

مدیریت دانشجویی (خوابگاه، صندوق رفاه، تغذیه و ...):  05152246032