فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ ۱۱:۲۲ | تعداد بازدید: ۱۴۶۹

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نظر دارد با توجه به اعلام نیاز آموزشی دانشکده ها در راستای کمک به تامین نیروی انسانی متعهد و متخصص مورد نیاز گروههای آموزشی از بین فارغ التحصیلان مقاطع تخصص،Ph.D یا کارشناسی ارشد رشته های ذیل دعوت به همکاری نماید. متقاضیان محترم درخواست خود را به همراه رزومه و مدارک مورد نیاز به آدرس fmc@thums.ac.ir ارسال نمایند.

شرایط عمومی
الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی
ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی
ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
د) عدم تعهد خدمت به ساير دانشگاهها و يا موسسات وابسته به آن

ه) عدم وابستگي استخدامي به سازمانها، موسسات آموزشي عالي و يا ساير نهادهاي دولتي

شرایط اختصاصی
۱ – دارا بودن دانشنامه تخصصی در رشته‌های بالینی و دانشنامه دکترای تخصصی Ph.D))و یا مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های اعلام شده
2-  شرکت افراد مشغول به تحصیل در فراخوان ممنوع می‌باشد و این دسته از افراد می‌توانند پس از فراغت از تحصیل و اخذ مدرک دانشگاهی در فراخوان‌های آتی شرکت نمایند.
3-  متقاضیانی که بورسیه دانشگاه خاصی هستند تنها در صورت موافقت دستگاه ذیربط می توانند در فراخوان جاری شرکت نمایند.

4-  عنوان رشته متقاضی بایستی با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقا مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه امکان پذیر نمی باشد.

مدارک لازم :

1- فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی ، منضم به یک قطعه عکس

2-تصویر تمامی صفحات شناسنامه

3- تصویر دو طرف کارت ملی

4- تصویر آخرین مدرک تحصیلی

5- تصویرآخرین حکم کارگزینی

6- تصویر کارت پایان خدمت  یا معافیت دائم یا موقت دوره نظام وظیفه

7- شناسنامه علمی (cv) به همراه مستندات آموزشی ، پژوهشی واجرایی ذکر شده

8- گواهی مبنی برداشتن رتبه در کنکورهای سراسری و المپیادهای علمی (ارائه گواهی معتبر)

9- گواهی مبنی برعضویت در بنیاد ملی نخبگان

10- نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین ، بورسیه ها و متعهدین خدمت به سایر دانشگاهها و یا معاونت درمان

نکات:

چنانچه درهر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود ، مراحل طی شده کان لم یکن تلقی  ویا پذیرش فرد لغو می گردد.

مدارک صرفا از طریق ایمیل ارسال واز پست فیزیکی مدارک خودداری گردد.

برچسب های اطلاعیه