نحوه برگزاری کلاس های دانشجویان جدیدالورود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۰ ۱۴:۰۸ | تعداد بازدید: 2466

به اطلاع دانشجویان محترم جدیدالورود می رساند با توجه به برگزاری نیمسال جاری به صورت مجازی کلیه مراحل و نحوه استفاده و ورود به سامانه های دانشگاه از طریق اطلاعیه های بعدی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید همچنین انجام انتخاب واحد برای دانشجویان جدیدالورود به صورت سیستمی توسط آموزش دانشگاه انجام خواهد شد.جهت اطلاع از آخرین اخبار سایت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را مشاهده و از هرگونه تماس غیر ضروری خودداری فرمایید.

بروزرسانی 28 آبان:

انتخاب واحد ترم یک دانشجویان ورودی مهر ماه 99  به صورت سیستمی توسط آموزش دانشگاه انجام گرفته است بنابراین جهت ورود به سامانه سما (انتخاب واحد، حذف و اضافه، مشاهده نمرات و ...) و مشاهده لیست دروس این ترم خود، اطلاعیه راهنمای سامانه سما برای دانشجویان جدید الورود را مطالعه نمایید.

بروزرسانی 30 آیان:

نحوه ورود به سامانه آموزش مجازی نوید جهت مشاهده درس ها (مشاهده فایل های و محتوای درسی، آزمون، تکلیف و ...) در سایت معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری قرار گرفت.  برای مشاهده اطلاعیه کلیک نمایید

از این پس دانشجویان گرامی جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه ها سایت های زیر را حتما دنبال نمایند:

وبسایت معاونت آموزش و تحقیقات و فناوری ( اطلاعیه های آموزشی، پژوهشی)

وبسایت دانشکده بهداشت (رشته های بهداشت عمومی، بهداشت محیط )

وبسایت دانشکده پرستاری و مامایی (رشته های پرستاری، مامایی، اتاق عمل)

وبسایت دانشکده پیراپزشکی (رشته های هوشبری، پرتوشناسی، فوریت پزشکی، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمابشگاهی)

وبسایت معاونت دانشجویی و فرهنگی (اطلاعیه در خصوص امور تغذیه، خوابگاه، امور رفاهی و فرهنگی)

صفحه دانشجویان (جهت دسترسی سریع به سامانه ها و ...)

وبسایت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه (اطلاعیه های عمومی دانشگاه)

نوع اطلاعیه