آزمایشگاه بهداشت محیط در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۰۶ ۰۹:۱۸ | تعداد بازدید: 237

با حضور رئیس، معاون آموزش، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشکده بهداشت و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، آزمایشگاه بهداشت محیط این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیه بازدید از این آزمایشگاه گفت: توسعۀ فضاهای آزمایشگاهی یکی از مهمترین ملزومات برای رشد حوزۀ آموزش است و این مهم باید در راس برنامه‌های دانشکده‌ها قرار گیرد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور تدوین سند توسعۀ آموزش و برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت را یک گام مهم در مسیر توسعه برشمرد و افزود: وحدت رویه در مجموعه آموزش، تحقیقات و فناوری حول محور سند چشم‌انداز دانشگاه باعث ارتقای هم‌افزایی و افزایش سرعت پیشرفت خواهد شد.

دکتر محمدرضا رضایی‌منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت هم راه‌اندازی آزمایشگاه بهداشت محیط را یک قدم مهم در راه ارتقاء بهره‌وری آموزش نامید و اظهار داشت: آزمایشگاه بهداشت محیط با اعتباری بالغ بر 450 میلیون ریال در زمینی با زیربنای 70 متر مربع تکمیل و تجهیز شده است و نقش مهمی در ارتقاء کیفیت آموزش دانشجویان این رشته خواهد داشت.