آزمون آسکی دانشجویان پره عرصه مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۱۰:۲۶ | تعداد بازدید: 133

رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری آزمون پره عرصه آسکی جهت دانشجویان بدو ورود به عرصه مامایی خبرداد.

دکتر مروارید ایرانی با اشاره به اینکه این آزمون با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد گفت : آزمون آسکی یک آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی است که هدف آن سنجش مهارتهای بالینی دانشجویان مقطع کارشناسی مامایی قبل از ورود به عرصه  به منزله ارزشیابی تکوینی است و به صورت عینی در ایستگاه‌های مختلفی که سازماندهی شده انجام می‌شود

همچنین مهین کیانی مدیرگروه مامایی دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص نحوه اجرای این آزمون بیان داشت : دانشجویان در این آزمون در قالب چهار ایستگاه اصلی زایشگاه ، پره ناتال ، بهداشت مادر و کودک و بیماری های زنان و امتحان تئوری که توسط اساتید و اعضای هیئت علمی گروه مامایی طراحی شده و با همکاری مرکز مهارت های بالینی برگزار شد، مورد ارزیابی قرار گرفتند.

گفتنی است معیار قبولی در این آزمون  کسب 70 درصد نمره از هر ایستگاه و کسب  50 درصد نمره از آزمون تئوری در هر درس می باشد.

برچسب های خبر