آغاز اجرای کشوری برنامه " هر خانه یک پایگاه سلامت " در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۲۱ ۰۹:۴۸ | تعداد بازدید: 124

رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: طرح هر خانه یک پایگاه سلامت از ابتدای تیر ماه در این دانشگاه آغاز شده است.

الهه گرامی پور افزود: این طرح در راستای اجتماعی سازی سلامت و جامع محور نمودن آموزش پزشکی تعریف شده که با آموزش سفیران سلامت اجرایی می شود.

وی عنوان داشت: هدف از اجرای این طرح جلب مشارکت ساختارمند و فعال فرد، خانواده، جامعه و جلب مشارکت بین بخشی در تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم و جامعه  می باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: در راستای دستیابی به اهداف سلامت با تکیه بر تجارب موفق دانشگاه در اجرای موفقیت آمیز برنامه ملی خودمراقبتی و بهره گیری از پتانسیل سفیران سلامت با آموزش و تغییر نگرش جامعه، از کانال  آموزش های چهره به چهره، فضای مجازی، استفاده از افراد با ظرفیت پذیرش بهتر و ارایه مطالب به زبان همه ‌فهم برای شهروندان، میتوانیم دراجرای طرح ملی " هر خانه یک پایگاه سلامت " موفقیت های بزرگی را کسب نمائیم.

وی با تاکید بر اینکه طرح هرخانه یک پایگاه سلامت بر آموزش خانواده‌ها تکیه دارد، تصریح کرد: با آموزش درست، قدرت انتخاب و تحلیل به مردم می‌دهیم و افراد می‌توانند یاد بگیرند چگونه انتخاب های درستی داشته باشند.

گرامی پور خاطر نشان کرد: به طور مثال ۱۰ براساس آخرین پژوهش کشوری 10 درصد افراد بالای ۱۸ سال در جامعه سیگاری هستند، ۴۸.۶ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال به اندازه کافی  سبزی مصرف نمی‌کنند، 56 درصد جمعیت بالای ۱۸ سال نیز تحرک مناسب ندارند و مشاهده این موارد نشان می‌دهد تا چه میزان جمعیت کشور در معرض خطر بیماری‌های غیرواگیر قرار دارد و این امر اهمیت اجرای برنامه را نشان می‌دهد.

لازم به ذکر است، پس ازبرگزاری نشست های هماهنگی اجرای طرح " هر خانه یک پایگاه سلامت"  در معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی و توجیهی طرح مذکور جهت مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی اجرا و برنامه رسما به سطوح محیطی ابلاغ گردید.