مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد :

آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون

کد مطلب: ۳۳۱۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۴ ۱۱:۰۴ | تعداد بازدید: 249

غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون همزمان با سراسر کشور از تاریخ از تاریخ 27/02/1398 لغایت 15/04/398  خبر داد.

وی ضمن اشاره به شعار بسیج ملی کنترل فشارخون " فشارخون؛ بدانیم و اقدام کنیم " بیان کرد :در راستای ایجاد حساسیت و آگاهی عمومی نسبت به این بیماری،ترغیب آحاد جامعه مخصوصا گروه سنی 30 سال به بالا ،مادران باردار بیماران کلیوی ،به انجام تست فشار خون و در نهایت شناسایی بیماران مبتلا به فشار خون بالا،معرفی عوامل خطرساز وراه های پیشگیری از ابتلاء ،افزایش مشارکت های درون وبرون بخشی بمنظور ارتقاء شاخص های سلامت این کمپین فعالیت خود را آغاز میکند.

میری ادامه داد: با بیان اینکه فشارخون بالا یکی از شایعترین دلایل مرگ ومیر مردم در جهان است، ابراز امیدواری کرد : بتوان از طریق برنامه های پیش بینی شده در  بسیج ملی کنترل فشار خون ،آگاهی و حساسیت مردم را نسبت به علائم این بیماری و راههای پیشگیری از آن را ارتقاء دهیم و در نتیجه شاهد جامعه ای سالم تر باشیم.