آغاز ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت

کد مطلب: ۲۳۲۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ ۱۱:۴۰ | تعداد بازدید: 187
آغاز ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت

ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت آغاز شد . به گزارش محمدرضا صباغی روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی ، علی زاهدی، کارشناس امور قرآنی و حافظ کل قرآن کریم  ضمن اعلام خبر فوق افزود : علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه جشنواره قرآن و عترت مراجعه کنند.

وی در این خصوص عنوان داشت : بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در سه مرحله دانشگاهی،کشوری و ملی برگزار می شود و جشنواره ملی مختص دانشجویان است که البته امسال در بخش اساتید هم شاهد برگزاری آن بودیم.

زاهدی افزود: شرکت کنندگان برای ثبت نام می توانند به سایت http://quran.behdasht.gov.ir ، یا به زیر پورتال معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مراجعه کرده و در قسمت اطلاعیه ها فرم های لازم را تکمیل و به امور قرآن وعترت دانشگاه واقع در خیابان رازی ساختمان پژوهشی و فرهنگی تحویل دهند همچنین همکاران و اساتید محترم نیز می توانند فرم های ثبت نام را از طریق اتوماسیون اداری یا به ای دی تلگرامی @zahedi_quran ارسال نمایند.

کارشناس امور قرانی دانشگاه بیان داشت: مسابقات در شش بخش آوایی(۱۵ رشته)، معارفی(۹ رشته)، پژوهشی(چهار رشته)، فن آوری(دو رشته)، ادبی(چهار رشته) و هنری (۱۰ رشته) و ۴۴ رشته برگزار می شود.

وی با بیان اینکه بخش های پژوهشی و هنری مرحله د انشگاهی ندارند و مستقیما ارزیابی کشوری انجام می شود افزود : زمان ارسال آثار بخش‌های غیر حضوری جشنواره شامل بخش‌هایی همچون هنری، ادبی، فن‌آوری و پژوهشی نیز مردادماه سال آینده اعلام شده و زمان برگزاری آزمون کتبی نیز در مردادماه در نظر گرفته شده است.همچنین در این دوره هر داوطلب در مرحه دانشگاهی و سراسری حداکثر در سه رشته از سه بخش مجزا حضور می‌یابد. اما در مرحله ملی هر شرکت‌کننده تنها در یک رشته اجازه حضور دارد.

زاهدی خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سال گذشته موفق به کسب رتبه های چهارم کشوری،رتبه اول کشوری جشنواره ملی توسط دکتر مصطفی شیخ الطایفه،رتبه سوم کشوری در حفظ ده جزء قرآن کریم و مقام دوم در جشنواره ملی توسط حسام فیوضی شده است و در سال های گذشته نیز 9نفر حائز رتبه برتر شده اند. همچنین براساس رتبه بندی جشنواره ملی توانسته ایم رتبه 8 را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب کنیم.

وی بیان کرد: بیشترین کمبود در سال گذشته منابع مالی بود وتا کنون نفرات برگزیده سال گذشته در مراحل دانشگاهی، کشوری و ملی جوایز خود را دریافت نکرده اند.

علی زاهدی در پایان این گفتگو گفت : ازجمله برنامه های پیش رو در راستای جشنواره بیست و سوم قرآن و عترت به تهیه منابع،اختصاص دو نمره مثبت در دروس معارف به دانشجویانی که در آزمون شرکت کرده و ۶۰درصد نمره را کسب کنند،برگزاری کلاس های آمادگی جشنواره در رشته های مختلف مخصوصا در بخش شفاهی،انتخاب سفیران،برنامه ریزی برای ثبت نام،اعلام مرتب آمار ثبت نام در سایت و کانال مفدا و کانال سفیران نور و انجام راهکارهایی برای تشویق و جذب دانشجویان اشاره کرد. وی به شرکت کنندگان در جشنواره برای کسب رتبه بهتر پیشنهاد کرد که از تجارب کسانی که سال گذشته رتبه کسب کرده اند و مصاحبه آن ها در کانال مفدا قرار گرفته است استفاده کنند،مطالعه دقیق داشته باشند و در کلاس های قرآنی شرکت کنند.

گفتنی است مسابقات جشنواره قرآن، بهار سال آینده در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار و برگزیدگان به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد. همچنین مرحله کشوری بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت تابستان سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار خواهد شد. این جشنواره با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها برگزار می‌شود.