در سومین و چهارمین نشست شورای سلامت امنیت غذایی شهرستان مطرح شد:

آغاز فعالیت دفاتر خدمات سلامت در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۰۸ ۱۳:۴۲ | تعداد بازدید: 118

دکتر الهام بهره مند، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سومین و چهارمین نشست شورای سلامت امنیت غذایی شهرستان از آغاز فعالیت دفاتر خدمات سلامت در شهرستان های تربت حیدریه،مه ولات و زاوه تا یکماه آینده خبرداد.

وی بیان کرد: این دفاتر با هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه، ایجاد اشتغال و افزایش  مشارکت بخش خصوصی ، تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی و مراکز حساس راه اندازی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی، افزایش ساعت های کلاس های قبل از آموزش از 2ساعت به 6 ساعت بمنظور ارتقاء آگاهی زوجین در موضوعات بهداشت سلامت،حقوق زوجین،اخلاق و احکام و روانشناسی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بوده است.

بیماری های آنفولانزا،تب کریمه کنگو، فعالیت صنف های عرضه کننده داروی گیاهی،کاهش استفاده از ظروف یکبار مصرف و...از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بوده است.

برچسب های خبر