ناجیان ثانیه ها در کنار عزاداران حسینی؛

آماده باش کامل اورژانس تربت حیدریه برای پوشش سلامت عزاداران حسینی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۷ ۲۱:۴۰ | تعداد بازدید: 101

با فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و تشکیل دسته جات عزاداری ، کلیه پایگاه های اورژانس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به حالت آماده باش در آمدند.

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار واحد خبر روابط عمومی ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت :درمراسمات عزاداری امسال تمامی واحد های اورژانس ۱۱۵ مجموعه دانشگاه به صورت ویژه در حالت آماده باش خواهد بود و مرکز فرماندهی و اتاق فرمان،سلامت امداد سوگواران حسینی را پوشش می دهند.

دکتر محمد جواد امیری ضمن اشاره به آمادگی پایگاه های ۹ گانه جاده ای و اتوبوس آمبولانس افزود: پایگاه های شهری  نیز در مسیرهای اصلی عزاداری و محل تجمع عزاداران حسینی مستقر بوده،تا امکان دسترسی بهتری به نیروهای امدادی فراهم شود.
 رییس اورژانس پیش بیمارستانی در پایان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات از عموم همشهریان خواست تا در صورت مواجهه با خودروی امدادی، مسیر را در کمترین زمان ممکن باز نمایند تا آمبولانس از محل عبور کرده و خللی در خدمات فوریتهای پزشکی ایجاد نشود.