مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

آماده پذیرش و اسکان دانشجویان با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی هستیم/ پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی در محیط های دانشجویی با تمام توان اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۱۰ ۰۹:۰۱ | تعداد بازدید: 262

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: بعد از اعلام قطعی لیست رشته ها توسط معاونت آموزشی پژوهشی، خوابگاه های دانشجویی یک روز قبل از شروع برنامه ی آموزشی و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی آمادگی کامل جهت پذیرش و اسکان دانشجویان را دارد.

علی صنعتی مدیر امور دانشجویی دانشگاه گفت: در این مدت فضای هردو خوابگاه بصورت مستمر به متراژ ۵۰۰۰ متر مربع طبق پروتکل های ابلاغی ضدعفونی شده و با پیگیری های بعمل آمده ۵۵ تخته گلیم فرش، دستگاه های تصفیه آب، مولد آب جوش ویژه خوابگاه دختران و جداسازی محوطه بیرونی خوابگاه دخترانه حضرت فاطمه(س) و سایر تعمیرات جانبی با هزینه ای بالغ بر ۱ میلیارد ریال صورت پذیرفته است.

وی در پاسخ به سوال مکرر دانشجویان مبنی بر بازگشایی خوابگاه ها ادامه داد: حداکثر تمهیدات لازم جهت پذیرش و اسکان دانشجویان سنجیده شده است و منتظر اعلام قطعی لیست رشته ها از سوی معاونت آموزشی، پژوهشی دانشگاه هستیم و خوابگاه های یک روز قبل از شروع برنامه های آموزشی فعال و آمادگی پذیرش و اسکان را دارند همچنین دانشجویان نیز ضروری است بر اساس برنامه امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی به دانشگاه مراجعه نموده و از مراجعه غیر ضروری خودداری نمایند.

صنعتی ادامه داد: تمامی دانشجویانی که لیست رشته های آنان جهت حضور در دانشگاه  اعلام می شود لازم است  دو فرم برگشت به تحصیل و خوداظهاری سلامت را که توسط روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی برروی سایت بارگزاری می شود را تکمیل و به همراه خود داشته باشند.