معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

آموزش و آگاه سازی نقش مهمی در پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری دارد

کد مطلب: ۳۱۸۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ ۱۴:۱۱ | تعداد بازدید: 55

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از عوامل ضروری برای پیشگیری از حوادث و اتفاقات چهارشنبه سوری، ارتقای سطح آگاهی مردم و خصوصاً گروه های در معرض خطر است.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر الهام بهره مند در جلسه ای که به منظور پیشگیری از آسیب های چهارشنبه سوری با حضور مسئولین تعدادی از ادارات برگزار شد، با اشاره به اینکه برای مقابله با خطرات چهارشنبه سوری آگاه سازی و آموزش نوجوانان و جوانان ضرورت دارد، تصریح کرد: آگاهی از خطرهای چهارشنبه سوری و شیوه مقابله با این خطرها احتمال بروز حوادث تلخ را در آخرین ماه سال کاهش خواهد داد.

وی با بیان اینکه متاسفانه هر ساله چهارشنبه سوری حوادث ناگواری را برای کودکان و نوجوانان به همراه دارد، عنوان کرد: خانواده در پیشگیری از این حوادث نقش مهمی دارند، آنها می توانند کودکان و نوجوانان خود را با خطرهای آتش بازی آشنا کنند و به آنها بفهمانند که درمقابل مواد محترقه و منفجره، چقدر آسیب پذیرند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سال گذشته حادثه ناگواری در سطح شهرستان نداشتیم، تصریح کرد: امید است امسال نیز با همکاری همه دستگاه ها و انجام اقدامات لازم حوادث تلخ و ناگوار نداشته باشیم.