اجرای سنجش سواد سلامت ایرانیان در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۱۰:۳۱ | تعداد بازدید: 108

مسئول گروه آموزش و ارتقاء سلامت جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از اجرای سنجش سواد سلامت ایرانیان در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه  خبر داد.

الهه گرامی‌پور بیان‌داشت: سنجش سواد سلامت ایرانیان از 25 اسفند‌ماه رسما آغاز و نتايج  این طرح تا پایان فروردين‌ماه 1400 به دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي اعلام مي‌شود.

وی گفت: سواد سلامت به عنوان يکي از اجزاء مهم سلامت همگاني و  نقش مهم آن بر نحوه تصميم‌گيري اشخاص در زمينه‌هاي مرتبط با سلامت، ارتقاء سطح سلامت جامعه و بالا بردن کيفيت ارائه خدمات بهداشتي درماني، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته كارشناس مسئولان آموزش سلامت شبكه‌هاي بهداشت و درمان  و مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در دانشگاه در گروه‌های سنی 18 تا 65 سال اقدام به تکمیل پرسش‌نامه‌های مربوطه می‌کنند.

گرامی‌پور ضمن اشاره به این موضوع که این طرح هم‌زمان در سراسر کشور در حال اجرا می‌باشد افزود: امید است با داشتن اطلاعاتي جامع از ميزان سواد و اطلاعات مردم در حوزۀ سلامت بتوان برنامه‌ریزی‌های موثرتری در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه انجام داد.