مسئول اداره سلامت جوانان معاونت بهداشت اعلام کرد :

ارائه بیش از 3000 خدمات سلامت در یک هفته

کد مطلب: ۲۶۰۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۴/۱۹ ۰۹:۴۶ | تعداد بازدید: 102

در راستای تحقق شعار "پوشش همگانی سلامت برای همه در همه جا" و به منظور ارتقای سطح پوشش خدمات سلامت جوانان ، به همت اداره سلامت خانواده( سلامت جوانان) و مدیریت گسترش شبکه های معاونت بهداشتی ، طی هماهنگی  انجام شده با دانشگاه های سطح شهرستان برنامه مراقبت سلامت دانشجویان کلید خورد و توسط مراقبین سلامت پایگاه سلامت  شهرک  به مرحله اجرا در آمد.مریم صمصامی کارشناس مسئول اداره سلامت جوانان ضمن اعلام خبر فوق افزود: در این طرح تعداد  3224 خدمت جهت 248  نفرازدانشجویان از مورخه 5 تا  12تیرماه خدمات سلامت از جمله  ارزیابی وضعیت تغذیه ای(تکمیل پرسشنامه تغذیه واندازه گیری وزن،قد ومحاسبه  BMI)،ارزیابی قلبی عروقی،بیماریهای ریوی غیر واگیر،ارزیابی ژنتیک،انجام واکسیناسیون توام (کزاز و دیفتری)،ارزیابی دهان ودندان ،سلامت روان واعتیاد،سلامت اجتماعی،ارزیابی مصرف دخانیات و ارائه آموزشهای لازم درخصوص پیشگیری از رفتارهای پرخطر ارائه گردید. وی در خاتمه بیان داشت : امیدواریم درشهریور ماه سال جاری با توجه به هماهنگی های انجام شده با معاونت های دانشجویی دانشگاه های سطح شهرستان دانشجویان بیشتری تحت پوشش این خدمات قرار بگیرند.