مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زاوه افتتاح گردید

ارائه خدمات بهداشتی، درمانی به 4500نفر جمعیت تحت پوشش

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ ۱۴:۰۲ | تعداد بازدید: 107

مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی زاوه با زیر بنای 650 مترمربع و با اعتباری بالغ بر بیست میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی، مراسم افتتاحیه با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار شهرستان، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی، خیرین و جمعی از مسئولین برگزار گردید.

مهندس رحمت ا... نجفی مدیرشبکه بهداشت ودرمان زاوه بیان داشت: این مرکز با۶۵۰ مترمربع زیربنا و اعتباری بالغ بر بیست میلیارد ریال جمعیتی بالغ بر ۴۵۰۰ نفر را تحت پوشش قرار میدهد و خدماتی از جمله ویزیت پزشک، خدمات دندانپزشکی، مامایی، پرستاری، بهداشت محیط و حرفه ای، دارویی و...... به مردم ارائه میشود و خوشبختانه با اقداماتی که در دو سال گذشته در بحث گسترش فضاهای بهداشتی، درمانی در حوزه شهرستان زاوه صورت گرفته است تا سال های طولانی کمبودی در این حوزه نخواهیم داشت.

در این مراسم از دوخیر سلامت که در امر واگذاری زمین و خرید تجهیزات پزشکی این مرکز مشارکت داشته اند، تقدیر و تشکر بعمل آمد.