در هفته دفاع مقدس صورت گرفت:

ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به بیش از  300 نفر بیمار در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۱۰:۳۴ | تعداد بازدید: 97

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس به 330 نفر از بیماران شهرستان، خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه شد.

دکتر الهام بهره مند با اعلام این خبر افزود: تیم گروه جهادی شهید سپهبد سلیمانی حوزه بسیج ادارات سپاه ناحیه تربت حیدریه با همکاری جامعه دندانپزشکان شهرستان و معاونت بهداشت در محله های چمران، کوی صدف، کوی امام، حیدر آباد، امامزاده احمد الرضا (ع) بوری آباد، بقعه متبرکه بی بی حسنیه و روستای سیوکی مستقر و 330 نفر بیمار را ویزیت کردند.

وی با بیان اینکه معاینه، کشیدن و ترمیم دندان از خدمات ارائه شده در این برنامه بود، اظهار داشت: 7 دندانپزشک و 2 دستیار دندانپزشک کار خدمت به بیماران را بر عهده داشتند.

معاون بهداشت دانشگاه عنوان داشت: اعزام گروههای جهادی در مناطق مختلف با هدف افزایش شاخص های سلامت مردم، یکی از مهمترین خدمات به شمار می رود که رضایتمندی عموم مردم را در پی داشته و لبخند را بر لبان بیماران جاری کرده است.

برچسب های خبر