در دهه مبارک فجر صورت گرفت:

ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به بیش از 250 نفر بیمار در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ ۱۰:۱۳ | تعداد بازدید: 83

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همزمان با دهه مبارک فجر به بیش از 250 نفر از بیماران خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند با اعلام این خبر افزود: تیم گروه جهادی کارشناسان و مدیران حوزه بسیج ادارات سپاه ناحیه تربت حیدریه با همکاری جامعه دندانپزشکان شهرستان و کارشناسان این معاونت در محله های حیدر آباد، کوی صدف و کوی امام مستقر و 253 نفر بیمار را ویزیت کردند.

وی با بیان اینکه معاینه، کشیدن و ترمیم دندان از خدمات ارائه شده در این برنامه بود، اظهار داشت: 8 دندانپزشک و 5 دستیار دندانپزشک کار خدمت به بیماران را بر عهده داشتند.

دکتر بهره مند عنوان داشت: اعزام گروههای جهادی در مناطق مختلف با هدف افزایش شاخص های سلامت مردم، یکی از مهمترین خدمات به شمار می رود که رضایتمندی عموم مردم را در پی داشته و لبخند را بر لبان بیماران جاری کرده است.