در راستای پیشگیری از ایپدمی بیماری آنفلوانزا:

ارائه خدمات سطح یک در کلینیک احمدیه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بصورت شبانه روزی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۱۳ ۱۳:۰۳ | تعداد بازدید: 1884

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از ارائه خدمات سطح یک بصورت شبانه روزی در کلینیک احمدیه دانشگاه تا کنترل این بیماری خبرداد. دکتر الهام بهره مند در ادامه بیان کرد: پیرو مصوبات روز گذشته کمیته آنفلوانزای دانشگاه در راستای توسعه خدمت و اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از ایپدمی این بیماری، خدمات سرپایی به مراجعین ارائه خواهد شد. وی تاکید کرد: این اقدامات تنها بمنظور جلوگیری از شیوع بیماری می باشد و در حال حاضر شرایط بحرانی در منطقه وجود ندارد.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: فاصله گرفتن حداقل یک متر از افراد مشکوک، اجتناب از آغوش گرفتن، بوسیدن و دست دادن، عدم تماس دست های آلوده با چشم ها، بینی و دهان، مراجعه به پزشک در صورت مشاهده علائم، استراحت در منزل در صورت مشکوک بودن ، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه، دفع بهداشتی دستمال استفاده شده، راهکارهای لازم جهت پیشگیری از انتقال بیماری آنفلوانزا میباشد.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان تاکید کرد: با توجه به انتشار اخبار غیرواقعی و همچنین راهکارهای ناصحیح در خصوص بیماری آنفلوانزا، برای مقابله با این موج از همشهریان تقاضا داریم به اطلاعات فاقد منبع مشخص اعتماد نکرده و کلیه نکات آموزشی و اخبار را از درگاه های رسمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دریافت نمائید.