ارائه خدمات مشاوره سلامت روان در کلینیک احمدیه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۱۲:۵۶ | تعداد بازدید: 222

کلینیک سلامت روان با هدف ارائه خدمات مشاوره ای و پاسخ به نیازهای روانی و تامین سلامت روان جامعه و ارایه خدمات گسترده تر در حوزه روان درمانی و مشاوره در سه سطح کارکنان و دانشجویان دانشگاه و شهروندان در کلینیک تخصصی احمدیه شروع به فعالیت نموده است.

محمد جمعه پور مسئول کلینیک سلامت روان ضمن اعلام این خبر بیان کرد : این کلینیک در بخش هایی شامل گروه درمانی؛ کارگاه های آموزشی برای خانواده ها و مشاوره فردی در حوزه اضطراب ؛ استرس ،مشاوره های پیش از ازدواج ، زوج درمانی و اجرای آزمون های روانشناختی و هوش به ارایه خدمات خواهد پرداخت.

وی ادامه داد : با توجه به شیوع بیماری کرونا و درگیر شدن جامعه مخصوصا کارکنان دانشگاه بعنوان مدافعان سلامت با این بیماری، یکی دیگر از اهداف خدمات این کلینیک، رفع بحران روانشناختی ناشی از این ایپدمی می باشد که با استفاده از ظرفیت مشاوران و روانشناسان بتوانیم در راستای مدیریت و کاهش استرس و اضطراب قدم های موثری برداریم.