از ابتدای سال صورت گرفته است :

ارائه ۱34هزار خدمات مراقبتی به بیش از 38هزار کودک در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۱۷ ۰۸:۴۱ | تعداد بازدید: 61

جمعیت کودکان زیر 5 سال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، 38هزار و 327 نفر  هستند که از ابتدای سال تاکنون 134هزار و821 نفر خدمات مراقبتی کودک سالم در سطح پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت را دریافت نموده اند. زینب اقدسی کارشناس برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، ضمن اعلام خبر فوق افزود: این خدمات شامل بررسی رشد و تکامل کودکان، غربالگری بیماری های شایع در این گروه سنی، تشخیص، درمان وارجاع به موقع به پزشک متخصص و پیگیری تا بهبود کامل را شامل میشود.

زینب اقدسی با بیان این موضوع که "ناهنجاری های مادرزادی، حوادث و سوانح، عمده ترین علل مرگ کودکان تحت پوشش دانشگاه را به خود اختصاص داده است "، ادامه داد: هرساله فعالیت هایی در راستای کاهش مرگ کودکان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، انجام میشود، اما دستیابی به هدف نهایی توسعه پایدار که به صفر رساندن مرگ کودکان است، نیازمند همکاری و مداخله تمام ارگان ها و سازمان ها در سطوح مختلف می باشد.