در راستای استقرار سیاست های اقتصاد مقاومتی

ارتقاءفراگرد های فرایند داوری وصدور گواهی برای طرح های پژوهشی به صورت الکترونیکی

کد مطلب: ۲۳۷۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۱۹ ۰۹:۳۱ | تعداد بازدید: 82

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی دانشگاه علوم پرشکی تربت حیدریه؛ زهره حسینی مدیر پژوهشی دانشگاه از بروز رسانی و ارتقاء سامانه تحقیقاتی خبر داد و بیان داشت : با توجه به اینکه زمان مورد انتظار برای صدور گواهی و داوری طرح ها به حد اقل رسیده ، این فرایند اقدامی  ارزشمند در جهت کاهش هزینه ها و وقت پژوهشگران دانشگاه بوده است.

وی اضافه کرد:با توجه به اینکه مسیر دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی باید مسیری باشد که تکریم  کارکنان و پزوهشگران در خط مقدم قرار دارد ، الکترونیکی کردن فرایند ها نمونه ای از انجام فعالیت ها در راه تحقق اهداف در حوزه اقتصاد مقاومتی و بهینه سازی شیوه و الگوی فرایند های اداری و افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات پژوهشی می باشد.

زهرا جبل عاملی کارشناس پژوهشی و مسئول سامانه طرحهای تحقیقاتی نیز در ادامه تصریح کرد: در گذشته داوران پس از داوری طرح های تحقیقاتی محوله به ایشان،  به صورت حضوری به واحد پژوهش مراجعه کرده و گواهینامه داروی خود را دریافت می نمودند، اکنون با تلاش همکاران تیم پژوهشی دانشگاه از این پس این امکان فراهم شده که داوران گرامی پس از داوری و با مراجعه به پروفایل شخصی خود گواهینامه داوری  انجام گرفته را به صورت آنلاین دریافت نمایند، که این گواهینامه به دو زبان فارسی وانگلیسی قابل دریافت می باشد.

وی همچنین عنوان کرد: در راستای  بهینه سازی روند داوری طرح های تحقیقاتی، چک لیستی شامل تمامی موارد مورد نظر جهت داوری  توسط تیم پژوهشی دانشگاه طراحی و در سامانه بار گذاری گردیده است تا داوران ضمن ارائه نظرات تخصصی خود در مورد طرح های ارائه شده زوایای عمومی طرح ها را نیز به صورت هدفمند مورد بررسی قرار دهند تا روند داوری به صورت کامل انجام گیرد .