رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

ارتقاء آموزش مهمترین رسالت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در افق توسعه است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۱:۴۰ | تعداد بازدید: 214

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از توسعۀ حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری به‌عنوان مهمترین رسالت این دانشگاه در افق توسعۀ سلامت منطقه نام برد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در نشست با اعضای تیم ارزیاب رشته پزشکی در کلان منطقه 9 کشور گفت: ارتقا کیفی آموزش و جذب رشتۀ پزشکی مهمترین اولویت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در بخش آموزش است و تمام توان خود را برای فراهم نمودن بسترهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این امر به‌کار بسته‌ایم.

وی با بیان این‌که از دیرباز خدمات مجموعۀ بهداشت و درمان تربت حیدریه در سطح منطقه زبانزد بوده‌است افزود: بایستی تلاش کنیم تا سطح آموزش دانشگاه نیز شاهد جهشی بلند باشد و این مهم بدون فراهم نمودن زیرساخت‌ها و افزایش رشته‌ها امکان‌پذیر نخواهد بود.

دکتر ابراهیمی پور در خصوص پروژه‌های عمرانی حوزۀ آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: تمرکز دانشگاه در پروژه‌های عمرانی معطوف به پردیس است و با تکمیل این مرکز مهم گام بلندی در راستای ارتقای آموزشی دانشگاه برداشته خواهد شد. در حال حاضر نیز اعضای هیئت علمی دانشگاه با تلاش خود و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود دستاوردهای قابل‌توجهی داشته‌اند که شایسته تقدیر است

برچسب های خبر