یادداشت

ارتقای سلامت جامعه نیازمند همراهی و همکاری های بین بخشی است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۰۳ ۱۳:۱۴ | تعداد بازدید: 101

چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان" هماهنگی و همکاری بین بخشی در مقابله با کرونا" نامگذاری شده است. بدون شک این روزها و در پی شیوع بیماری کووید19 در کشور عزیزمان، اهمیت همکاری و تعامل بین بخشی به منظور خروج از بحران ناشی از این بیماری بیشتر از هرزمان دیگری مشهود بوده و سازمان های ذیربط نیازمند فرایندی از ارتباطات و تعاملات چند سویه بین بخش های مختلف در جامعه هستند.

بهره برداری از ظرفیت های موجود و دانش و توانایی های حوزه های مختلف در مدیریت بحران نقش بسزایی خواهد داشت و متولیان سلامت جامعه نیز بدون همراهی و همیاری سایر ارگان ها و بخش ها برای پیشبرد اهداف خود با چالش های جدی مواجه خواهند شد.

از ابتدای شیوع بیماری کرونا و فراگیر شدن آن در سطح کشور، بسیاری از سازمان های دولتی و خصوصی، نیروهای مسلح کشور و همچنین خیرین سلامت که از آنها به عنوان منابع پایدار سلامت یاد می شود همسو و همراه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مسیر غلبه بر بیماری کرونا گام برداشتند که در صورت همراهی مردم، این مشارکت ها نتایج موثری در ارتقای سطح سلامت جامعه برجای خواهد گذاشت.

نامگذاری مناسب و توجه به مشارکت های بین بخشی بیش از هرچیز دیگر بیانگر اهمیت وحدت، همدلی و همراهی تمامی ارکان مختلف در نظام مقدس جمهوری ایران است که مردم ایران در سال های پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به دفعات نتایج مثبت و توفیقات حاصل از آن را به وضوح دیده اند و از آن خاطرات خوشی به یادگار دارند.

فاطمه عراقی سیرجانی -کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

برچسب های خبر