در راستای بسته ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ۱۱:۰۰ | تعداد بازدید: 828

مسئول بسته ارتقا نظام ارزیابی و آزمونهای علوم پزشکی  از استاندارد سازی سوالات آزمون ها جهت آماده سازی دانشجویان برای موفقیت در آزمون های استاندارد کشوری همزمان با شروع امتحانات نیم سال اول سال تحصیلی 98- 97 خبرداد .

به گزارش روابط عمومی ، مصطفی کمالی در این خصوص عنوان داشت: در راستای اجرای بسته طبق اسناد بالا دستی با هدف آماده سازی داوطلبان برای موفقیت در آزمون های استاندارد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با  تهیه پاسخ برگ های خام چهارگزینه ای استاندارد متناسب با نیاز دانشگاه و برگزاری تعدادی از آزمون های پایان ترم با  استفاده از نرم افزار تصحیح سوالات چهار گزینه ای در استاندارد سازی سوالات آزمون ها اقدامات لازم صورت گرفت.

کمالی در ادامه افزود: اصلاح سربرگ آزمون ها برای آزمون های پایان ترم،اعلام آیین نامه های مربوط به برگزاری آزمون ها به اساتید محترم،برگزاری جلسات آموزشی برای مراقبین آزمون های پایان ترم، تخصیص فضای فیزیکی مناسب برای مستقر شدن مرکز آزمون های کاغذی و راه اندازی نرم افزار تصحیح سوالات چهار گزینه ای  از دیگر اقدامت این کارگروه می باشد.