عدم رعایت استانداردهای بهداشتی چراغ قرمز فعالیت های مرتبط با سلامت جامعه؛

استخر سرپوشیده امیر المومنین (ع) تربت حیدریه پلمپ شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۳ ۱۳:۵۳ | تعداد بازدید: 1412

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از پلمپ استخر سرپوشیده امیر المومنین (ع) این شهرستان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر الهام بهره مند با بیان خبر فوق افزود: به دنبال تماس های شهروندان مبنی بر عدم رعایت نکات بهداشتی در این استخر و بازدید کارشناسان بهداشت محیط و طی ارزیابی های متعدد بهداشتی و تذکر به مسئولین مربوطه در پی بروز نقص بحرانی ناشی از عملکرد ناصحیح سیستم تصفیه و گند زدایی ، استخر با دستور مقام قضایی پلمپ شد.

وی اظهار داشت: تا بر طرف شدن نواقص و حصول اطمینان از عملکرد صحیح تاسیسات ، استخر بطور موقت پلمپ خواهد بود.

وی عنوان داشت: عدم رعایت بهداشت در استخرها و دیگر اماکن عمومی می تواند  باعث بروز بیماری در بین افراد باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خاطر نشان کرد: پیگیری ها برای بهبود شرایط دیگر اماکن عمومی نیز با جدیت در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.

برچسب های خبر