مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

استفاده همگانی از ماسک یکی از اقدامات مهم پیشگیرانه در شیوع بیماری کووید ۱9

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۲۴ ۰۸:۳۹ | تعداد بازدید: 172

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن اشاره به اجرای کمپین اطلاع رسانی #ماسک_ من _محافظ_ تو در جمعیت تحت پوشش دانشگاه بیان کرد: طبق آخرین اطلاعات موجود، تماس و قطرات تنفسی و ناقلان ویروس کرونا  دو مسیر اصلی برای انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند .

غلامرضا میری با تاکید بر اهمیت استفاده همگانی از ماسک گفت: کماکان راه های اصلی پیشگیری از ابتلا به کرونا؛ شستن مکرر دست ها با آب و صابون یا ضدعفونی کردن دست ها با محلول های ضدعفونی کننده با پایه الکلی، فاصله گذاری فیزیکی (حداقل یک متر در فضای باز و دومتر در فضای بسته) و استفاده از ماسک (شامل انواع ماسک ساده پارچه ای یا ماسک جراحی)  خواهد بود.

ایشان اظهارداشت: استفاده همگانی از ماسک در این مرحله یکی از اقدامات مهم پیشگیرانه‌ای است که میتواند شیوع برخی بیماری‌های ویروسی تنفسی از جمله کووید-۱۹ را محدود نماید.

مدیر روابط عمومی دانشگاه درپایان گفت: ویروس کرونا نه ضعیف شده و نه از بین رفته است و البته به زودی واکسن یا داروی قطعی هم نخواهد داشت، لذا ضروری است در کنار سایر نکات بهداشت فردی و عمومی، هر فردی که از خانه خارج می شود، ماسک بزند.