رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه :

اعضای هیات علمی علاوه بر آموزش و پژوهش در تمام مجموعه دانشگاه ایفای نقش کنند

کد مطلب: ۲۹۹۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۴ ۰۸:۰۲ | تعداد بازدید: 99

نشست هم‌اندیشی اعضای هیات علمی با حضور رئیس و معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به‌منظور تقویت مشارکت اساتید در فرایندهای تصمیم‌گیری و ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات در مباحث آموزشی، در محل سالن ابن‌سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دکتر سعید رضا قنبری زاده رئیس دانشگاه بیان نمود: یکی از شاخص‌های مهم ارزیابی دانشگاه، عملکرد آموزشی و پژوهشی اساتید در راستای مأموریت و رسالت اصلی دانشگاه که تربیت نیروی انسانی متخصص است می‌باشد.

دکتر قنبری زاده همچنین در ادامه بیان کرد: استادان ارکان اصلی یک مجموعه دانشگاهی به شمار می‌روند و رشد و تعالی این ارکان باعث ارتقای جایگاه دانشگاه در ابعاد مختلف خواهد شد.

وی ضمن اشاره به  عدم حضور جدی اعضای هیأت علمی دانشگا‌ه‌ در فعالیت‌های اجرایی گفت:‌ متأسفانه اساتید دانشگاه حضور جدی و پررنگی را در این فعالیت‌ها ندارند درحالی‌که بخش زیادی از اساتید جوان هستند و می‌توانند کمک‌حال دانشگاه‌ها باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه همچنین در ادامه تصریح کرد: اعضای هیات علمی باید در تمامی مجموعه دانشگاه دخیل و کار اجرایی انجام دهند و در بیمارستان‌ها نیز بعلاوه بخش بالین در سیستم مدیریتی نیز فعالیت داشته باشند که نتیجه این کار تقویت حوزه آموزش که سکان‌دار اصلی تربیت نیروی انسانی متخصص است خواهد شد.

همچنین در این نشست در خصوص نحوه جدید برگزاری جشنواره پروپوزال نویسی، توجه به زیرساخت‌های آموزش و پژوهش، استفاده از طرح‌های کورهورت، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، گسترش رشته‌های دانشگاه، راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی بیشتر، افزایش شاخص سرانه مقاله نسبت به اعضای هیات علمی دانشگاه، توانمندسازی اعضای هیات علمی و کمیته رفاه اعضای هیات علمی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

برچسب های خبر