آغاز فاز اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

اعلام مراکز سنجش فشار خون در شهرستان

کد مطلب: ۳۴۰۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۱۸ ۱۰:۱۶ | تعداد بازدید: 95

غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آغاز فاز اجرایی این برنامه در جمعیت تحت پوشش دانشگاه همزمان با سراسر کشور خبر داد . وی بیان کرد: 39پایگاه سنجش  ثابت و سیار در شهرستان تربت حیدریه آماده ارائه خدمات به مراجعین عزیز می باشند که همشهریان میتوانند جهت دریافت لیست پایگاه های سنجش کنترل فشار خون به پورتال دانشگاه به آدرس www.thums.ac.ir قسمت اطلاعیه ها مراجعه نمایند.وی در پایان اظهار داشت :بدون شک اجرای این برنامه در راستای حساس سازی افکار عمومی نسبت به این بیماری و شناسایی مبتلایان به فشار خون بالا گامی اساسی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه خواهد بود.گفتنی است بسیج ملی کنترل فشار خون از تاریخ از 27اردیبهشت ماه آغاز و تا 15تیرماه ادامه خواهد داشت. با شعار" فشارخون؛ بدانیم و اقدام کنیم "  با هدف ایجاد حساسیت و آگاهی عمومی نسبت به این بیماری،ترغیب آحاد جامعه مخصوصا گروه سنی 30 سال به بالا ،مادران باردار و بیماران کلیوی ،به انجام تست فشار خون در حال اجرا می باشد.