با حضور دبیر هیئت بورد آموزش پزشکی وزارت بهداشت ؛

افتتاحیه اولین دوره فلوشیپ آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

کد مطلب: ۲۲۵۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ ۱۳:۳۵ | تعداد بازدید: 222

افتتاحیه اولین دوره فلوشیپ آموزش علوم پزشکی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور دکتر سلیمان احمدی دبیر هیئت بورد آموزش پزشکی وزارت بهداشت و معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور در سالن همایش های ابن سینای دانشگاه برگزار شد .

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سخنان خود در این کارگاه عنوان داشت : فعالیت های دانش پژوهی اساس پیشرفت دانشگاه ها را تشکیل می دهد و بایستی اساتید و اعضای هیئت علمی در راه توسعه فعالیت های پژوهشی دانشگاه تلاش و جدیتی بیشتری داشته باشند .

دکتر محسن کشاورز مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه نیز در خصوص این کارگاه گفت : این مرکز در جهت توانمندسازی اساتید و ارتقا دانش اعضای هیئت علمی در زمینه آموزش علوم پزشکی اقدام به برگزاری اولین دوره کوتاه مدت آموزش علوم پزشکی (دوره فلوشیپ) با ارائه مدرک معتبر ویژه اعضای هیئت علمی نمود .

وی افزود : این دوره به مدت حداقل 9 ماه (هر دو هفته در میان)، در سه فاز و به مدت 110 ساعت ادامه خواهد یافت .

برچسب های خبر