همزمان با خجسته ایام دهه فجر

افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵کاریزک ناگهانی شهرستان زاوه

کد مطلب: ۳۱۲۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ۱۳:۵۷ | تعداد بازدید: 144

همزمان با خجسته ایام چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پایگاه اورژانس ۱۱۵ کاریزک ناگهانی با حضور نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه،مه ولات و زاوه  در مجلس شورای اسلامی،فرماندار،امام جمعه ،مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه و جمعی از مسئولین افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی،دکتر محمد جواد امیری مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد :ساختمان این پایگاه در زمینی به مساحت ۱۲۰ متر مربع به همت خیرین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با هزینه ای بالغ بر ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان شامل آمبولانس اسپرینتر ۳۱۵، تجهیزات پزشکی و امکانات رفاهی بنا شده است.
وی افزود:افتتاح و راه اندازی  پایگاه اورژانس ۱۱۵ کاریزک ناگهانی در راستای خدمت رسانی  به مردم عزیز ، گام مثبتی در ارتقاء سلامت جامعه می باشد.وی در پایان عنوان نمود : با افتتاح  این پایگاه، همشهریان مناطق کاریزک ناگهانی و حدفاصل تربت حیدریه و دولت آباد و روستاهای همجوار از خدمات درمانی برخوردار خواهندشد.