در اولین روز از سال جدید صورت گرفت:

افتتاح پایگاه ۴شهری اورژانس ۱۱۵

کد مطلب: ۳۲۰۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۰۱ ۱۵:۵۵ | تعداد بازدید: 125

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، پایگاه شهری شماره ۴ اورژانس ۱۱۵ شهرستان در تاریخ یکم فروردین ۱۳۹۸ با حضور دکتر سعید باستانی نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه، زاوه، مه ولات در مجلس شورای اسلامی و دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و هیئت همراه افتتاح شد.

🔹دکتر محمد جواد امیری مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان بیان کرد: این پایگاه با بودجه ای بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان شامل آمبولانس و تجهیزات و... راه اندازی شده است.

🔹امیری در پایان عنوان کرد : هدف از راه اندازی پایگاه شماره ۴شهری واقع در میدان شهدا شهرستان تربت حیدریه، کاهش حداکثری زمان رسیدن پرسنل فوریت های پزشکی بر بالین همشهریان عزیز میباشد، امید است در سال جدید با ارائه هرچه بهتر خدمات فوریت های پزشکی رضایت بیشتر همشهریان
 را بهمراه داشته باشیم.