افراد دیابتی بیشتر از دیگران مراقب سلامتی خود باشند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ۰۷:۲۸ | تعداد بازدید: 66

مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه گفت: در دوران کرونا، افراد دیابتی بیشتر از دیگران باید مراقب سلامتی خود باشند.

سمانه یوسفی مقدم با بیان اینکه افزایش گلوکز خون با افزایش مشکلات تنفسی مرتبط است، افزود: قند خون بالا توان سلول‌های ايمنی را در مبارزه با عفونت كم می‌كند در نتیجه دیابتی‌ها باید دائما قند خون را کنترل کنند و با پیروی از رژیم غذایی سالم از بالا رفتن قند خون جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: رعایت توصیه‌های پیشگیری از کرونا مانند استفاده از ماسک، شستشوی دست‌ها، پرهیز از شرکت در مهمانی‌ها و مکان‌های شلوغ و توصیه‌های تغذیه‌ای تقویت سیستم ایمنی در مقابله با کرونا، در این بیماران باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان داشت: رعایت یک رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک بدنی با رعایت اصول و توجه به میزان قند خون، مصرف به موقع و مناسب داروها و انسولین در صورت نیاز، برای کنترل قند خون در این افراد اهمیت زیادی دارد.

مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از بیماری دیابت، اجرای یک برنامه غذایی مناسب می باشد، خاطرنشان کرد: برنامه غذایی مناسب شامل مصرف تمام گروه‌های غذایی به اندازه کافی و متنوع است و در رژیم غذایی دیابتی‌ها برنج، نان، ماکارونی، قندها و میوه‌ها حذف نمی‌شوند بلکه مقدار آن‌ها تنظیم می‌شود.

برچسب های خبر