افزایش ظرفیت نمونه‌گیری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۱۹ ۱۱:۱۳ | تعداد بازدید: 865

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افزایش ظرفیت نمونه گیری تست کرونا در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

مهندس مجتبی خلوصی بیان کرد: بدنبال راه اندازی مرکز غربالگری بیماری های واگیر (کووید 19) در مرکز خدمات جامع سلامت امام خمینی (ره) واقع در خیابان مدرس 12، تمامی موارد ارجاع شده از پایگاه های سلامت مراکز و خانه های بهداشت در این مرکز توسط پزشک ویزیت و در صورت نیاز  نمونه تست کرونا( PCR)  گرفته می شود.

مهندس خلوصی ادامه داد: به منظور بیماریابی گسترده تر، از بیماران ارجاع شده توسط پزشکان متخصص بخش خصوصی، در مرکز غربالگری بیماری های واگیردار (کووید19) جوادالائمه نمونه گیری تست کرونا (PCR ) نیز انجام می شود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت در پایان گفت: این اقدام در راستای شناسایی و بیماریابی بیشتر مبتلایان به بیماری کرونا می باشد که امیدواریم با حمایت مردم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک  شاهد کاهش موارد ابتلاء باشیم.