در جلسه بررسی چشم انداز، فرصت ها، چالش ها و مشکلات بهداشت و درمان مه ولات عنوان شد:

اقدامات شاخص بسیاری در راستای توسعه خدمات حوزه سلامت شهرستان مه ولات صورت گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۱۴:۰۴ | تعداد بازدید: 158

جلسه بررسی چشم انداز، فرصت ها، چالش ها و مشکلات بهداشت و درمان مه ولات با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، رئیس شورای اسلامی شهر فیض آباد  و  مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات برگزار شد.

اطلاع رسانی صحیح و به موقع نقش بسزایی در کسب اعتماد مردم دارد

به گزارش روابط عمومی، دکتر سعید رضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این موضوع که اقدامات شاخص بسیاری در راستای توسعه خدمات حوزه سلامت شهرستان مه ولات از جمله توسعه بخش های بیمارستانی، راه اندازی پایگاه های اورژانس 115 و توسعه زیرساخت ها، اعزام پزشکان متخصص، توسعه ناوگان آمبولانس صورت گرفته است، افزود : اطلاع رسانی صحیح و به موقع نقش بسزایی در کسب اعتماد مردم دارد و با توجه به گسترش شبکه های مجازی  و ابزارهای اطلاع رسانی باید از تمامی ظرفیت های موجود در آگاه کردن مخاطبان خود در خصوص انعکاس عملکرد استفاده کرد.

بهره برداری حدود 400تخت بیمارستانی در دانشگاه  علوم پزشکی تربت حیدریه

در ادامه دکتر سعید باستانی نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات وزاوه در مجلس شورای اسلامی در سخنان خود از بهره برداری حدود 400 تخت بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه علاوه بر  شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به برخی شهرستان های همجوار، خدمات درمانی ارائه میدهد که بدون شک گسترش فضاهای درمانی، تاثیر بسزایی در بالابردن رضایت مردم و توسعه خدمات حوزه سلامت خواهد داشت.

بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت شهر فیض آباد تا پایان سال

مهندس مجتبی خلوصی مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات  از بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت شهر فیض آباد تا پایان سال جاری خبرداد.وی با بیان اینکه این مرکز با مشارکت خانواده خیر مرحوم حاج  عیسی شیردل احداث شده است،  افزود : در حال حاضر در شهرستان مه ولات 2 مرکز خدمات جامع سلامت شهری در شهرهای فیض آباد و شادمهر و 4 مرکز خدمات جامع سلامت به مردم ارائه خدمت میکنند و در حوزه فوریت های پزشکی  4 پایگاه اورژانس 115 فعال وجود دارد و  که در آینده ای نزدیک  2 پایگاه در عبدل آباد و ازغند کلنگ زنی می شود.