امام جعفر صادق(ع) الگویی تمام عیار برای هر انسان آزاده ای است

کد مطلب: ۲۶۱۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۴/۱۹ ۱۲:۳۴ | تعداد بازدید: 121

به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی  ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم در خصوص ابعاد زندگی امام جعفرصادق (ع) بیان داشت: شخصیت والای امام جعفر صادق (ع) و دیدگاه های اجتماعی ایشان بدون شک الگویی تمام عیار برای زندگی هر انسان آزاده ای است  .

ایشان در ادامه افزود : امام ششم شیعیان در شرایطی بسیار سخت و دشوار نسلی از دانشمندان اسلامی را تربیت کردند که آنها بعدها نیز ذخیره ای برای جوامع اسلامی شدند و مبانی فقهی امام را به نسل های بعد از خود منتقل کردند. هدف دین مبین اسلام نجات بشریت است و ما هم اگر بخواهیم جامعه اسلامی پایداری به دور از اسلام آمریکایی و یا انحرافات داشته باشیم باید از مکتب و فقه اکبر و پویای امام جعفر صادق (ع) و خاندان اهل بیت عصمت و طهارت پیروی کنیم.

برچسب های خبر