رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

امروز ملت ایران با فریادهای مرگ بر آمریکا اقتدار کشور را به رخ دنیا کشیدند.

کد مطلب: ۲۸۸۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۸/۱۳ ۱۱:۳۹ | تعداد بازدید: 314

سعیدرضا قنبری زاده در حاشیه راهپیمایی سیزده آبان ضمن تشکر از حضور کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم گفت:"امروز ملت ایران با فریاد های مرگ بر آمریکا اقتدار کشور را به رخ دنیا کشیدند".

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خاطر نشان کرد:" این روزها که دشمنان و در راس آن آمریکای جنایتکار تمام برنامه ها واهداف خود را در راستای تضعیف قدرت جمهوری اسلامی ایران بکار بسته است باید بداند که توهمی بیش نیست و ملت ایران با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و داشتن وحدت و همدلی در برابر ناملایمات خواهند ایستاد".

سعیدرضا قنبری زاده اظهار داشت :"جامعه دانشگاهی بایستی با تلاش بیشتر و راسخ تر از گذشته با پیمودن پله های ترقی در مسیر کسب علم ودانش و رسیدن به خودکفایی هرچه بیشتر کشور گام بردارند".

امروز همزمان با راهپیمایی سیزدهم آبان ماه جمعی از کارکنان،اساتید ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دوشادوش با مردم شهید پرور شهرستان تربت حیدریه با حضور خود بار دیگر تمسک خود را به ولایت فقیه به همگان ثابت کردند.