برای نخستین بار و با مشارکت ۱۵۲ نفر از دانشجویان برگزار شد :

انتخابات شورای مرکزی کانون های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۳۱۹۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ ۰۹:۴۳ | تعداد بازدید: 73

نتایج آرا انتخابات سراسری هفت کانون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه که نوزدهم اسفندماه در نمازخانه دانشگاه برگزار شده بود بعد از اتمام شمارش اعلام گردید.

به گزارش روابط عمومی، انتخابات سراسری کانون های فرهنگی برای نخستین بار و با مشارکت ۱۵۲ نفر از دانشجویان در دانشگاه برگزار و شورای مرکزی شامل اعضای اصلی و علی البدل مشخص و از بین آنان دبیر کانون انتخاب گردید.

"دکتر محمد قربانی"معاون فرهنگی و دانشجویی در خصوص برگزاری این انتخابات گفت: یکی از برنامه های اصلی ما در معاونت استفاده حداکثری از پتانسیل دانشجویان می باشد که بسیار افراد خوش فکر و توانمندی حضور دارند و همچنین مشارکت دانشجویان قابل تقدیر است و نتایج آن در آینده ای نزدیک دیده خواهد شد.

"سید حمید حسینی" مدیر فرهنگی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به نیاز های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان اظهار داشت: تمام تلاشمان بر این بود تا کانون های فرهنگی پشتوانه ی محکمی برای اجرا فعالیت ها و برنامه ریزی های معاونت فرهنگی و دانشجویی باشد و لازمه آن انتخاب نمایندگان دانشجویان توسط خود آنان می باشد. در حال حاضر با برگزاری این انتخابات تعدادی از دانشجویان بعنوان شورای مرکزی انتخاب می شوند و در سال جدید از بین آنان دبیر کانون مربوطه معرفی خواهد شد.

وی ادامه داد: ۵۳ نفر در هفت کانون بعنوان شورای مرکزی و با رای مستقیم دانشجویان بعنوان عضو اصلی یا علی البدل به فعالیت خواهند پرداخت. همچنین این انتخابات به معنای عدم حضور سایر دانشجویان نیست بلکه ما از توانمندی و علاقمندی تمام دانشجویان و حضور آنها در فعالیت های فوق برنامه اسقبال میکنیم تا شاهد رشد چشمگیر مجموعه و کسب رضایت حداکثری باشیم.

گفتنی است کانون های جهادگران سلامت، شعر و ادب، هنرهای نمایشی(تئاتر)، هلال احمر، موسیقی، خیریه پناه عصر و مذهبی از جمله کانون هایی بود که انتخابات آنان برگزار شد.