انتصاب رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۷۵۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ۰۹:۵۹ | تعداد بازدید: 324

طی ابلاغی ازسوی رئیس دانشگاه ،مجید حسن زاده بعنوان رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد.

در این ابلاغ آمده است :

جناب آقای مجید حسن زاده عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

با سلام و احترام،نظر به تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی  به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب می شوید.

از آنجا که توسعه و تحول در زمینه های مختلف مستلزم تربیت نیروی انسانی فرهیخته و متعهد بر اساس ارزش های اسلامی،اصول علمی و منطبق بر نیازهای روز جامعه می باشد از جنابعالی انتظار می رود که بر اساس اهداف و سیاست های مورد نظر این دانشگاه و بهره مندی از تجربیات مفید اساتید،محققان و کارشناسان،جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان  و نیز همکاری با سایر مسئولان،گام های موثری را در جهت اعتلای حوزه تحت سرپرستی بردارید.توفیق و سربلندی شما را در انجام امور محوله از خداوند متعال خواستارم.