انتصاب سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۷۴۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۶/۱۳ ۱۳:۲۳ | تعداد بازدید: 310

طی ابلاغی از طرف دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ،دکتر محمدرضا بهروز بعنوان سرپرست معاون درمان منصوب گردید.در این ابلاغ آمده است :

جناب آقای دکتر محمدرضا بهروز

با سلام و احترام و آرزوی توفیقات روزافزون

نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به موجب این ابلاغ با حفظ سمت و تا اطلاع ثانوی به سمت "سرپرست معـاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه" منصوب می شوید.

انتظار می رود با بهره گیری از تمام توان و ظرفیت های موجود در راستای تحقق اهداف طرح تحول نظام سلامت و سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری اقدام نمایید.

امید دارم با رعایت جهات شرعی و قانونی و استفاده از تجارب کارآمد کارشناسان و کارکنان تحت سرپرستی، خدمات جنابعالی در ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات قابل ارائه به جامعه سودمند واقع شود. توفیق خدمت روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم