انتصاب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۳۳۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ ۱۰:۵۰ | تعداد بازدید: 454

طی ابلاغی از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، الهه ارمی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه منصوب گردید .در این ابلاغ آمده است : با سلام و آرزوی توفیقات روزافزون، نظر به توانمندی وتجربیات ارزشمندتان، به موجب این ابلاغ سرکارعالی تا اطلاع ثانوی و باحفظ سمت به عنوان« سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی » منصوب می شوید تا با یاری خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و مقررات قانونی نسبت به انجام امور محوله و در راستای اهداف ذیل اقدام نمایید.

1-فراهم نمودن بستر لازم برای مشاركت فعال دانشجویان در برنامه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی

2-برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانشجویان به منظور ایجاد نشاط، امید، ارتقاء بینش فرهنگی و سیاسی، ارتقاء سلامت جسمی و باورهای دینی و ملی

3-برنامه ریزی و حمایت از تشكل ها و كانون های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشجویان و توزیع عادلانه امكانات موجود در بین آنها

4- استفاده از تمام ظرفیت ابزارهای رسانه ای، هنری و فرهنگی به منظور ارتقاء فرهنگ سلامت

5- پیگیری اتمام پروژه های درحال احداث حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی

امید است در پناه الطاف بیکران خداوند متعال و توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام امور محوله موفق و موید باشید.

علی باقری (تایید نشده) | ۲۴/۱۱/۱۳۹۶-۱۴:۰۱:۴۲

حاج آقای نظام مرد نمونه و تکی در سیستم بوده و هست
از زحماتش متشکریم
ضمن تبریک به سرکار خانم ارمی امیدواریم ایشان هم موفق باشند